Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 17.04.2012, 22:18 

Okazje jednak sie zdarzają , model 2002r. , auto bezwypakowe , systematycznie servisowane , skrzynia manualna , wersja europejska , bardzo doinwestowany , stage do sprzedazy moc 500+ , wzmacniana wyczynowa skrzynia tt/gt2/gt3 , sprzegło sachs racing , kolorystyka black/black , auto sprowadzone z niemiec 5 lat temu kupione nie jako najtansze czy powypadkowe a jedno z drozszych w ogłoszeniach na mobile.de fv na 70tys euro + 40tys akcyza , nabyte w salonie porsche z gwarancja potem przedłużaną w Pl.
Dla wiekszosci najwazniejsza cena ... wiec na poczatek gratis dodatki warte około 50tys zł ,za dopłatą moge jeszcze auto doinwestowac - jestem otwarty na negocjacje.
Proponuje 157000zł i uwazam ta cenę za jedna z najlepszych ofert w Europie.
Auto pewne , wsiadac i jechać.
Pytania na porscheee@tlen.pl tel.507 199 999

Tytuł:
PostNapisane: 17.04.2012, 22:20 

Nr klubowicza: 170
A wrzuc jakies foty ;)

Było 997.1 TT - 563 KM
Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie :)

Tytuł:
PostNapisane: 17.04.2012, 22:27 

Od zeszłego roku nic sie nie zmieniło bo jeszcze spi snem zimowym poza wymianą bateri w kluczach i zabezpieczeniach, w cenie bedzie wymiana oleju motul z filtrem 1000zł - bo wypada na nowy sezon no i zamontuje nowa dokładke 1200zł pod przedni zderzak bo poprzednia ma juz slady a chce aby nabywajacy był zadowolony , fotki w innym moim temacie http://porscheclub.home.pl/forum/viewto ... sc&start=0
Auto sprzedaje na oryginlnych kołach turbo (srebrne) , opony stan bdb michelin ps2 , wiekszy spoiler gt2 na klapie navi , xenon , PCM , Bose + zminiarka , wnetrze czarna skora , fotele stan po przbiegu 60tys km bez oznak zuzycia (potem miałem inne lekkie fotele gt2/gt3 i zdemontowane tylne). Kierownica alkantara , żółte zegary , navi oryginał , deska w skorze - duży pakiet skórzany , itd itd.

Tytuł:
PostNapisane: 17.04.2012, 22:37 

Modne ostatnio zapytanie o vin , nie widze problemu nie mam nic do ukrycia , auto pedantyczne od pasjonaty : WPOZZZ99Z2S680748

Tytuł:
PostNapisane: 16.05.2012, 0:11 

Auto tydzień temu przeszło regulacje geometrii na stage fabryczny , nowy czujnik ciśnienia oleju na wszelki wypadek oraz nową dokładke pod przedni zderzak. Jest gotowe pod kazdym wzgledem do sezonu.

Tytuł:
PostNapisane: 27.05.2012, 17:40 

Kod:
Auto zostało nabyte 5 lat temu w salonie porsche w Niemczech z gwarancją nastepnie przedłóżaną w Pl

PRZEDŁUŻANĄ (przez U) :oops:

w temacie to samo

popraw bo az szczypie :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 18.06.2012, 19:56 

...

Tytuł:
PostNapisane: 4.07.2012, 22:39 

,,,

Tytuł:
PostNapisane: 20.07.2012, 22:53 

,,,

Tytuł:
PostNapisane: 29.07.2012, 23:03 

,,,

Tytuł:
PostNapisane: 1.08.2012, 2:09 

To jakas masakra co robisz z ta cena.

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 0:28 

Sql napisał(a):

Mysle ze nic w przyrodzie nie ginie,
W końcu auto ma za sobą kilka lat bardzo konkretnego upalanie, no może pojeżdżania, łącznie z montażem klatki, więc pewne rzeczy same przez się, się rozumią...

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 9:45 

Cześć,

Troszkę inny punkt widzenia z mojej strony. To auto jest super przygotowane, ale... jeśli chce się samochód do jeżdzenia nie tylko na torze, który ogarnie "zwykły" spec odo Porsche, to ilość modyfikacji nieco odstrasza :)

Nie chodzi o to, że modyfikacje mogły zostać spaprane, bo ilość czasu jaką właściciel poświęcił jest imponująca, tylko np. wiem że dla mnie ważne było ograniczenie potencjalnych problemów wynikjących z niestandardowości konstrukcji.

Niestety, ale to auto ma ograniczoną grupę odbiorców, do ludzi którzy dokładnie wiedzą czego chca i jak taką zabawkę poprawnie utrzymać. Stąd problemy ze sprzedażą :/

Pozdrawiam,
Piotrek

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 18:49 

tu nie ma problemu wiekszego ze sprzedaza niz jakiekolwiek inne ładne 996 , jednyny minus ze zadko pojawiam sie w kraju ...
co do servisowania lub komplikacji napraw vs seria nie widze róznicy , ten opis moze straszy bo widac co i jak było robione ale własnie dlatego nie ma sie juz czego obawiac , a kupujac inne seryjne to własnie czeka na rewizje , co do elementów tuningu to nie wiele z tego w tym stage do sprzedazy zostało własnie dlatego ze i tak nikomu na tym nie zalezy a nie zmienia to otrzymanej ceny za auto ...
jezeli ktos bedzie chciał zdrowe ładne 996tt moze to byc totalna seria w ciagu jednego dnia , tylko po co skoro gratis ma 50tys zł w partsach i mnowstwo robotogodzin na sprawdzaniu i ewentualnie wymianie seryjnych porsche elemntów

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 19:26 

No i to jest bardzo wartosciowa informacja, ale sporo ludzi szukajacych, tak jak ja szukalem, pierwszego prosiaka podchodzi bardzo ostroznie :)

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 19:29 

boogie napisał(a):
Sql napisał(a):

Mysle ze nic w przyrodzie nie ginie,
W końcu auto ma za sobą kilka lat bardzo konkretnego upalanie, no może pojeżdżania, łącznie z montażem klatki, więc pewne rzeczy same przez się, się rozumią...

rollbar oryginalny porsche equipment przykrecany w oryginalne miesjca jakie sa w kazdym aucie , nie mozna nazwac klatka , to bardziej był design , w sumie to nawet zapomniałem ze kiedys to tam było z tyłu , przynajmniej tył tapicerki dzieki temu jak nowy , pojezdzanie na klubowych spotkaniach dyskwalifikuje auto ? rozumiem ze kazde auto biorace udział w zlotach ma pietno , ja mysle ze to odwrotny ma skutek i tylko dobrze swiadczy o aucie i jego uzytkowniku bo wie co ma i jak sie z tym obchodzic , auta upalane to raczej te na parkingach uzytkownikow nie nalezacyh do klubowej rodziny , kupiuone pojezdzone i dalej do zyda bez inspekcji...

tekst " wiec pewne rzeczy same przez sie rozumią..." pozostawie bez komentrza , pewnei wolałbys jedzic autem ktorego nikt nigdy nie widział , potajemnie sporwadzony w kształcie przystanku i naprawiony , albo jakis inny automat z USA ... jak czytam takie wypowiedzi dziwie sie ze tego typu ludzie chca nalezec do klubu zamiast jezdzic porsche do koscioła ...

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 20:06 

Ale mi chodziło o to, iż Sql sie dziwi, że cene opuszczasz, a tymczasem auto jest zmęczone ostrą eksploatacją, i w domyśle to uwzględniasz w cenie.
Prosiaki to nie ścigacze z Enterprice i swoje robi ostre jeżdżenie, a jak sam wiesz bardzo łatwo odnaleźć na sieci tak gęsto występujące na pojeżdżawkach auta jak Twoje, a chyba ma ono najwiecej zdjęć w sieci :)

Obrazek

auto było tak wybebeszone że nie dawało sie nim jeździć normalnie, czy jakaś usterka ? Kwiecieć 2008 jakby co

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 20:20 

Cieszy mnie ze duzo jest zdjec tego auta - co niektórzy wiedza co jest dobre , a co do pytania , ani jedno ani drugie . Nie widziałes nigdy klubowych porsche na lawetach na zlotach ? Czego bys nie napisał ceny i tak juz nie obniże dalej bo nie mam zadnego cisnienia.
Wybebeszone auto - skad Ty takie info bierzesz , to co było demontowane to było opisane w moim temacie , czyli np. tylna wycieraczka (nie podobało mi sie takie cos - juz jest), tez soobwoofer bo jezdzac z Nikodemem w małym foteliku za bardzo mu za głowa waliło...juz jest
Daj jeszcze jakies tajne foty bo tej jeszcze nie miałem :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 20:27 

Nr klubowicza: 164
Daj sobie spokój z polemiką z forumowymi pisarzami.
Nudzi sie chłopakom a i tak nie są zainteresowani atuem tylko chcą się popisać jak to się na autach znają...

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 30.08.2012, 20:28 

boogie napisał(a):
Ale mi chodziło o to, iż Sql sie dziwi, że cene opuszczasz, a tymczasem auto jest zmęczone ostrą eksploatacją, i w domyśle to uwzględniasz w cenie

człowieku co Ty bredzisz , jedyne co wpływa na cene jaką żądam za auto jest :
czy jestem w Polsce , stage na daną chwile w jakim chce sprezdac i kurs euro .

Zmeczone , zapraszam na ogledziny , pomiar cisnienia w zylindrach , sprawdzenie sprezarek (luzow), oryginalnosc blach , szyb itp , stan wnetrza , co kolwik wymyslisz , wszytko mozemy zrobic komisyjnie , wiec prosze ugrys sie w jezyk jezli chcesz pisac kłamstwa :idea:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 77 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]