Autor |
Wiadomość |
porscheee
|
Napisane: 17.04.2012, 22:18 |
|
|
Okazje jednak sie zdarzają , model 2002r. , auto bezwypakowe , systematycznie servisowane , skrzynia manualna , wersja europejska , bardzo doinwestowany , stage do sprzedazy moc 500+ , wzmacniana wyczynowa skrzynia tt/gt2/gt3 , sprzegło sachs racing , kolorystyka black/black , auto sprowadzone z niemiec 5 lat temu kupione nie jako najtansze czy powypadkowe a jedno z drozszych w ogłoszeniach na mobile.de fv na 70tys euro + 40tys akcyza , nabyte w salonie porsche z gwarancja potem przedłużaną w Pl.
Dla wiekszosci najwazniejsza cena ... wiec na poczatek gratis dodatki warte około 50tys zł ,za dopłatą moge jeszcze auto doinwestowac - jestem otwarty na negocjacje.
Proponuje 157000zł i uwazam ta cenę za jedna z najlepszych ofert w Europie.
Auto pewne , wsiadac i jechać.
Pytania na porscheee@tlen.pl tel.507 199 999
|
|
Góra |
|
Matschke
|
Napisane: 17.04.2012, 22:20 |
|
Nr klubowicza: 170
|
A wrzuc jakies foty
_________________ Było 997.1 TT - 563 KM Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 17.04.2012, 22:27 |
|
|
Od zeszłego roku nic sie nie zmieniło bo jeszcze spi snem zimowym poza wymianą bateri w kluczach i zabezpieczeniach, w cenie bedzie wymiana oleju motul z filtrem 1000zł - bo wypada na nowy sezon no i zamontuje nowa dokładke 1200zł pod przedni zderzak bo poprzednia ma juz slady a chce aby nabywajacy był zadowolony , fotki w innym moim temacie http://porscheclub.home.pl/forum/viewto ... sc&start=0
Auto sprzedaje na oryginlnych kołach turbo (srebrne) , opony stan bdb michelin ps2 , wiekszy spoiler gt2 na klapie navi , xenon , PCM , Bose + zminiarka , wnetrze czarna skora , fotele stan po przbiegu 60tys km bez oznak zuzycia (potem miałem inne lekkie fotele gt2/gt3 i zdemontowane tylne). Kierownica alkantara , żółte zegary , navi oryginał , deska w skorze - duży pakiet skórzany , itd itd.
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 17.04.2012, 22:37 |
|
|
Modne ostatnio zapytanie o vin , nie widze problemu nie mam nic do ukrycia , auto pedantyczne od pasjonaty : WPOZZZ99Z2S680748
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 16.05.2012, 0:11 |
|
|
Auto tydzień temu przeszło regulacje geometrii na stage fabryczny , nowy czujnik ciśnienia oleju na wszelki wypadek oraz nową dokładke pod przedni zderzak. Jest gotowe pod kazdym wzgledem do sezonu.
|
|
Góra |
|
duniek
|
Napisane: 27.05.2012, 17:40 |
|
|
Kod: Auto zostało nabyte 5 lat temu w salonie porsche w Niemczech z gwarancją nastepnie przedłóżaną w Pl
PRZEDŁUŻANĄ (przez U)
w temacie to samo
popraw bo az szczypie
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 18.06.2012, 19:56 |
|
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 4.07.2012, 22:39 |
|
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 20.07.2012, 22:53 |
|
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 29.07.2012, 23:03 |
|
|
|
Góra |
|
Sql
|
Napisane: 1.08.2012, 2:09 |
|
|
To jakas masakra co robisz z ta cena.
|
|
Góra |
|
boogie
|
Napisane: 30.08.2012, 0:28 |
|
|
Sql napisał(a): To jakas masakra co robisz z ta cena.
Mysle ze nic w przyrodzie nie ginie,
W końcu auto ma za sobą kilka lat bardzo konkretnego upalanie, no może pojeżdżania, łącznie z montażem klatki, więc pewne rzeczy same przez się, się rozumią...
|
|
Góra |
|
ayem
|
Napisane: 30.08.2012, 9:45 |
|
|
Cześć,
Troszkę inny punkt widzenia z mojej strony. To auto jest super przygotowane, ale... jeśli chce się samochód do jeżdzenia nie tylko na torze, który ogarnie "zwykły" spec odo Porsche, to ilość modyfikacji nieco odstrasza
Nie chodzi o to, że modyfikacje mogły zostać spaprane, bo ilość czasu jaką właściciel poświęcił jest imponująca, tylko np. wiem że dla mnie ważne było ograniczenie potencjalnych problemów wynikjących z niestandardowości konstrukcji.
Niestety, ale to auto ma ograniczoną grupę odbiorców, do ludzi którzy dokładnie wiedzą czego chca i jak taką zabawkę poprawnie utrzymać. Stąd problemy ze sprzedażą :/
Pozdrawiam,
Piotrek
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 30.08.2012, 18:49 |
|
|
tu nie ma problemu wiekszego ze sprzedaza niz jakiekolwiek inne ładne 996 , jednyny minus ze zadko pojawiam sie w kraju ...
co do servisowania lub komplikacji napraw vs seria nie widze róznicy , ten opis moze straszy bo widac co i jak było robione ale własnie dlatego nie ma sie juz czego obawiac , a kupujac inne seryjne to własnie czeka na rewizje , co do elementów tuningu to nie wiele z tego w tym stage do sprzedazy zostało własnie dlatego ze i tak nikomu na tym nie zalezy a nie zmienia to otrzymanej ceny za auto ...
jezeli ktos bedzie chciał zdrowe ładne 996tt moze to byc totalna seria w ciagu jednego dnia , tylko po co skoro gratis ma 50tys zł w partsach i mnowstwo robotogodzin na sprawdzaniu i ewentualnie wymianie seryjnych porsche elemntów
|
|
Góra |
|
ayem
|
Napisane: 30.08.2012, 19:26 |
|
|
No i to jest bardzo wartosciowa informacja, ale sporo ludzi szukajacych, tak jak ja szukalem, pierwszego prosiaka podchodzi bardzo ostroznie
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 30.08.2012, 19:29 |
|
|
boogie napisał(a): Sql napisał(a): To jakas masakra co robisz z ta cena. Mysle ze nic w przyrodzie nie ginie, W końcu auto ma za sobą kilka lat bardzo konkretnego upalanie, no może pojeżdżania, łącznie z montażem klatki, więc pewne rzeczy same przez się, się rozumią...
rollbar oryginalny porsche equipment przykrecany w oryginalne miesjca jakie sa w kazdym aucie , nie mozna nazwac klatka , to bardziej był design , w sumie to nawet zapomniałem ze kiedys to tam było z tyłu , przynajmniej tył tapicerki dzieki temu jak nowy , pojezdzanie na klubowych spotkaniach dyskwalifikuje auto ? rozumiem ze kazde auto biorace udział w zlotach ma pietno , ja mysle ze to odwrotny ma skutek i tylko dobrze swiadczy o aucie i jego uzytkowniku bo wie co ma i jak sie z tym obchodzic , auta upalane to raczej te na parkingach uzytkownikow nie nalezacyh do klubowej rodziny , kupiuone pojezdzone i dalej do zyda bez inspekcji...
tekst " wiec pewne rzeczy same przez sie rozumią..." pozostawie bez komentrza , pewnei wolałbys jedzic autem ktorego nikt nigdy nie widział , potajemnie sporwadzony w kształcie przystanku i naprawiony , albo jakis inny automat z USA ... jak czytam takie wypowiedzi dziwie sie ze tego typu ludzie chca nalezec do klubu zamiast jezdzic porsche do koscioła ...
|
|
Góra |
|
boogie
|
Napisane: 30.08.2012, 20:06 |
|
|
Ale mi chodziło o to, iż Sql sie dziwi, że cene opuszczasz, a tymczasem auto jest zmęczone ostrą eksploatacją, i w domyśle to uwzględniasz w cenie.
Prosiaki to nie ścigacze z Enterprice i swoje robi ostre jeżdżenie, a jak sam wiesz bardzo łatwo odnaleźć na sieci tak gęsto występujące na pojeżdżawkach auta jak Twoje, a chyba ma ono najwiecej zdjęć w sieci
auto było tak wybebeszone że nie dawało sie nim jeździć normalnie, czy jakaś usterka ? Kwiecieć 2008 jakby co
|
|
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 30.08.2012, 20:20 |
|
|
Cieszy mnie ze duzo jest zdjec tego auta - co niektórzy wiedza co jest dobre , a co do pytania , ani jedno ani drugie . Nie widziałes nigdy klubowych porsche na lawetach na zlotach ? Czego bys nie napisał ceny i tak juz nie obniże dalej bo nie mam zadnego cisnienia.
Wybebeszone auto - skad Ty takie info bierzesz , to co było demontowane to było opisane w moim temacie , czyli np. tylna wycieraczka (nie podobało mi sie takie cos - juz jest), tez soobwoofer bo jezdzac z Nikodemem w małym foteliku za bardzo mu za głowa waliło...juz jest
Daj jeszcze jakies tajne foty bo tej jeszcze nie miałem
|
|
Góra |
|
Jerzy
|
Napisane: 30.08.2012, 20:27 |
|
Nr klubowicza: 164
|
Daj sobie spokój z polemiką z forumowymi pisarzami.
Nudzi sie chłopakom a i tak nie są zainteresowani atuem tylko chcą się popisać jak to się na autach znają...
Góra |
|
porscheee
|
Napisane: 30.08.2012, 20:28 |
|
|
boogie napisał(a): Ale mi chodziło o to, iż Sql sie dziwi, że cene opuszczasz, a tymczasem auto jest zmęczone ostrą eksploatacją, i w domyśle to uwzględniasz w cenie
człowieku co Ty bredzisz , jedyne co wpływa na cene jaką żądam za auto jest :
czy jestem w Polsce , stage na daną chwile w jakim chce sprezdac i kurs euro .
Zmeczone , zapraszam na ogledziny , pomiar cisnienia w zylindrach , sprawdzenie sprezarek (luzow), oryginalnosc blach , szyb itp , stan wnetrza , co kolwik wymyslisz , wszytko mozemy zrobic komisyjnie , wiec prosze ugrys sie w jezyk jezli chcesz pisac kłamstwa
|
|
Góra |
|
|