Witam Was, mam problem w swoim porsche cayenne. Otóż nie mogę znaleźć nazwy koloru skóry czarnej. Próbowałem rozszyfrować VINem, na naklejce widnieje dwie litery przy interiorze NQ. Nic niestety mi to nie mówi a chciałbym zamówić zestaw naprawczy do skóry. Czy ktoś jest w stanie mi powiedzieć jaka to nazwa czarnej skóry? Pozdrawiam.
Wiesz no dobra jest Schwarz ale patrząc na stronę która sprzedaje do Porsche farby no jest conajmniej 4 rodzaje czerni w jakiś innych odcieniach przez to to pytanie. A nie wychodzi mi nic po VIN niestety.
Nr klubowicza: 111
NQ to czarna=schwrz=black skórzana tapicerka wnętrza (w Cayenne)co oznacza, że w skórze są fotele przód/tył, wykończenie drzwi i deski. Czarny i tylko tyle. W zależności od rodzaju wykończenia skórą czarna tapicerka mogła mieć jeszcze kody LT czy VS. Ewentualnie możesz poszukać w PET konkretnej części występującej w różnych kolorach: 3 ostatnie znaki to kod koloru danego elementu (kierownicy czy poszycia), np. 8YR albo A28, ale nie wiem czy to ma odniesienie do kodów farbek. Pozdr. Bengalski