Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.02.2008, 20:50 

Obrazek
Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 28.02.2008, 3:00 

http://www.youtube.com/watch?v=l9h0lnWM ... re=related :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 3.03.2008, 0:23 

http://www.youtube.com/watch?v=8dOr2dwLSuc
W tym serialu występują same Porsche i nic innego, a ogladalem z 40 odcinkow:P, wciąga.
Lista odcinków http://www.youtube.com/results?search_q ... ear&page=1

Tytuł:
PostNapisane: 3.03.2008, 10:53 

fajne :D

Tytuł:
PostNapisane: 3.03.2008, 23:31 

Lubimy wyłapywać gwiazdy oszukujące ludzi w kwestii swojego statusu materialnego - jeżdżące nie swoimi samochodami, czy dostające ładne mieszkania za nazwisko i ukrywające to. To taki zły snobizm. Rozumiemy osoby, które wydają fortunę na piękne samochody, by popsuć humor znajomym. To snobizm, który nakręca światową gospodarkę. Ale szpanowanie w pożyczonym samochodzie i zgrywanie kogoś, kto może wydać lekką ręką kilkaset tysięcy, podczas gdy nie może? W dodatku kompromitujące UKRYWANIE ich prawdziwego właściciela?
Z dobrze poinformowanego źródła dowiedzieliśmy się, że Porsche, którymi jeżdżą Cezary Pazura i Kuba Wojewódzki, nie należą do nich.

Samochody Kuby Wojewódzkiego i Czarka Pazury są tzw. "samochodami DEMO" należącymi do Kulczyk Tradex - donosi nasze źródło. Wszystkie naprawy i czynności obsługowe są wykonywane na koszt firmy. Ich "niepoznańskie" tablice są tylko mydleniem oczu (samochody z tablicami PO... byłyby oczywistym dowodem, że samochody nie są własnością ich użytkowników, czego obaj bardzo chcieli uniknąć).

Takich "użyczonych" przez Kulczyk Tradex osobom publicznym samochodów jest dość dużo (ponad 200). Oczywiście nie wszystkie to Porsche, większość to Audi i Volkswageny. Inne marki postępują podobnie. Jest to dla nich niezła reklama. Nie wiem niestety, czy Porsche Gąsowskiego jest jego własnością, czy też dostał je do pojeżdżenia.

Widząc gwiazdę w samochodzie marki Audi, Porsche albo Volkswagen (bo o tych wiemy na pewno), zastanówcie się, czy kupiła go sama, czy też jest może jedną z ponad 200 obdarowanych, którzy dostali swoje auta "do pojeżdżenia". Bardzo możliwe, że udaje tylko osobę majętną.

Nie ma oczywiście nic złego w jeżdżeniu czymiś samochodem. Trochę obciachowe jest tylko ukrywanie tego (patrz: zmiana numerów rejestracyjnych przez Kubę i Czarka), szczególnie jeżeli są to auta luksusowe, czyli mające na celu wzbudzać podziw i zazdrość.

Tytuł:
PostNapisane: 3.03.2008, 23:34 

Gąsowski i jego Carrera S

http://skroc.pl/9c6b

Tytuł:
PostNapisane: 4.03.2008, 16:33 

Podejrzewam(i żeby nie było że sieję plotki :lol: , no dobra sieję).......a więc tak ekhmm z mojego wnioskowania wynika że mógł otrzymać to Porsche za poprowadzenie kolejnej edycji "Tańca z Gwiazdami", w poprzedniej edycji nagrodą było Porsche Boxster, co oznacza, że pewnie została zawiązana jakaś współpraca między ITI a Kulczyk Tradex, dlatego myślę że mógł je otrzymać jako premię, lub samochód służbowy.
To domysły(tak się ubezpieczam :wink: ), oczywiście mogę bredzić.

Tytuł:
PostNapisane: 4.03.2008, 17:14 

no może i tak bo od niedawna ma carrere s

Tytuł:
PostNapisane: 22.03.2008, 16:07 

porównanie Cayenne i czołgu CharLeclerc

http://tinyurl.com/ynqvty

i latające Porsche GTI

http://tinyurl.com/269j92

Cayenne limuzyna w ruchu!

http://tinyurl.com/ytdk3d :D

Tytuł:
PostNapisane: 23.03.2008, 20:23 

Trafiłem na taką stronkę:
http://www.kimrally.pl/kierowcy/rohrl.php

Hmmmm... Słyszę Walter Röhrl - myślę Porsche... a tu mała niespodzianka :wink:
Uwagę zwraca ilość nieukończonych eliminacji... :shock:

Tytuł:
PostNapisane: 25.03.2008, 0:14 

Nr klubowicza: 164
czayna napisał(a):
Lubimy wyłapywać gwiazdy oszukujące ludzi w kwestii swojego statusu materialnego - jeżdżące nie swoimi samochodami, czy dostające ładne mieszkania za nazwisko i ukrywające to. To taki zły snobizm. Rozumiemy osoby, które wydają fortunę na piękne samochody, by popsuć humor znajomym. To snobizm, który nakręca światową gospodarkę. Ale szpanowanie w pożyczonym samochodzie i zgrywanie kogoś, kto może wydać lekką ręką kilkaset tysięcy, podczas gdy nie może? W dodatku kompromitujące UKRYWANIE ich prawdziwego właściciela?
Z dobrze poinformowanego źródła dowiedzieliśmy się, że Porsche, którymi jeżdżą Cezary Pazura i Kuba Wojewódzki, nie należą do nich.

Samochody Kuby Wojewódzkiego i Czarka Pazury są tzw. "samochodami DEMO" należącymi do Kulczyk Tradex - donosi nasze źródło. Wszystkie naprawy i czynności obsługowe są wykonywane na koszt firmy. Ich "niepoznańskie" tablice są tylko mydleniem oczu (samochody z tablicami PO... byłyby oczywistym dowodem, że samochody nie są własnością ich użytkowników, czego obaj bardzo chcieli uniknąć).

Takich "użyczonych" przez Kulczyk Tradex osobom publicznym samochodów jest dość dużo (ponad 200). Oczywiście nie wszystkie to Porsche, większość to Audi i Volkswageny. Inne marki postępują podobnie. Jest to dla nich niezła reklama. Nie wiem niestety, czy Porsche Gąsowskiego jest jego własnością, czy też dostał je do pojeżdżenia.

Widząc gwiazdę w samochodzie marki Audi, Porsche albo Volkswagen (bo o tych wiemy na pewno), zastanówcie się, czy kupiła go sama, czy też jest może jedną z ponad 200 obdarowanych, którzy dostali swoje auta "do pojeżdżenia". Bardzo możliwe, że udaje tylko osobę majętną.

Nie ma oczywiście nic złego w jeżdżeniu czymiś samochodem. Trochę obciachowe jest tylko ukrywanie tego (patrz: zmiana numerów rejestracyjnych przez Kubę i Czarka), szczególnie jeżeli są to auta luksusowe, czyli mające na celu wzbudzać podziw i zazdrość.

Nie jestem przekonany, że te plotki mają logiczne podstawy. Akurat wymienione osoby mają wystarczające zarobki żeby sobie takie auta kupić a ich wypozyczenie gwiazdom nic nie daje - bo przysłowiowy "Kowalski" i tak ich nie kupi. Swoją drogą coś tam mi się obiło kiedyś o uszy, o tym w jaki sposób te auta zostały kupione ale nie ma sensu pakować się w ploty.
Jestem przekonany, że jednak te gwiazdy za samochody płacą.
A w jaki sposób to nie moja sprawa. Ale jakby mi ktoś chciał dać Porsche to proszę wiadomość na priv'a :-)

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 28.03.2008, 20:02 

Darowanemu koniowi , o pardon porschakowi w zęby się nie zagląda
:wink:

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Tytuł:
PostNapisane: 28.03.2008, 20:05 

W dobrym towarzystwie :P

Tytuł:
PostNapisane: 28.03.2008, 23:37 

Newada, to środkowe, to raczej nie Porsche, ale i tak współczuje właścicielowi - musiał sie zdziwić wstając rano :D

Tytuł:
PostNapisane: 29.03.2008, 0:04 

tutaj też nie :porc:

Tytuł:
PostNapisane: 29.03.2008, 2:06 

Pyta się synek taty:
- Czy ferrari to taki czerwony samochód z konikiem?
- Tak, w rzeczy samej. Odpowiada tata.
- A to wlasnie przejezdza koło domu :lol: :lol: :lol:

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29.03.2008, 2:08 

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 29.03.2008, 2:11 

no może teraz:

Tytuł:
PostNapisane: 21.05.2008, 15:54 

http://tinyurl.com/6pernp

928 z turbina od Boeing

:confused2: :alien:

Tytuł:
PostNapisane: 12.11.2008, 17:27 

Obrazek :shock:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]