Jeżeli jesteś zainteresowany to mam poduszki silnika które nie są dedykowane do tej wersji ale pasują idealnie. Sprzedaje je od jakiegoś czasu i nie ma żadnych problemów. Marka Febi Bilstein.
Rozumiem, że chodzi o tą z dwoma gumami? Tak, mam zestawy naprawcze czyli nowe tuleje metalowo-gumowe. Trzeba je przeprasować. Cena to 602zł za komplet.
ok , odezwę się na priv za tydzień po Silesia bo moje chyba powiedzialy dość , a na Poznań muszę już to ogranac na bank , twardość oem czy masz coś mocniejszego ?
Mam tylko twardość oem, ewentualnie można dodać takie poliuretany blokujące ruch gumy:
Natomiast są różne opinie. Przy aucie typowo na tor pewnie będzie to dobre rozwiązanie, natomiast do auta drogowego - przenosi sporo drgań na nadwozie. Wolf w swoim temacie opisywał takie samo rozwiązanie ale do innej poduszki w 996.
Tak wiem o tych dokładkach uszczelniających proflex to ma w ofercie ale chciałem tego uniknąć wolałbym poduszkę z większym shore, no nic wezmę te oem odezwę się za tydzień na priv
Witam Chciałem odświętnych wątek poduszek silnika do 996 4s. Co polecicie ori czy zamiennik jeżeli zamiennik to jaki ? Charakter jazdy - spokojne weekendowe pitupitu