Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Username Password Log me on automatically each visit Register

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 143 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Author Message
PostPosted: 5.09.2025, 18:54 

juri wrote:
Cześć, chyba tu będzie najtrafniej: po kilkunastu latach chciałbym wrócić do tematu Porsche - tym razem jednak 996 Turbo. Szukam kogoś z okolic Poznania z 996 (niekoniecznie Turbo!) żebym mógł się przymierzyć - chciałbym podobnie jak obecnie M3 E36 jeździć nim na co dzień - ale muszę zmieścić siebie i dwójkę dzieciaków (5 i 7 lat) z fotelikami 9-18kg i nie wiem czy to jest wykonalne 😉

Będę zobowiązany za kontakt tu lub na PW.

ja mam 8 i 3 lata i w fotelikach się elegancko mieszczą w 997, a 996 jest analogiczne

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 6.09.2025, 15:26 

juri wrote:
Cześć, chyba tu będzie najtrafniej: po kilkunastu latach chciałbym wrócić do tematu Porsche - tym razem jednak 996 Turbo. Szukam kogoś z okolic Poznania z 996 (niekoniecznie Turbo!) żebym mógł się przymierzyć - chciałbym podobnie jak obecnie M3 E36 jeździć nim na co dzień - ale muszę zmieścić siebie i dwójkę dzieciaków (5 i 7 lat) z fotelikami 9-18kg i nie wiem czy to jest wykonalne 😉

Będę zobowiązany za kontakt tu lub na PW.

Zapraszam do Konina :) Nie TURBO , 996.2 C2, ale można spokojnie zrobić przymiarkę .

Profile  
Reply with quote  
PostPosted: 9.06.2026, 10:12 

Dzień dobry Cześć Wszystkim

W tym roku PORSCHEmeet zmieniła się koncepcja i miejsce eventu.
Dla tych, którzy nie chcą gościć a wpaść tak zobaczyć to zapraszamy 1 sierpnia do Gniezna na teren parowozowni. Bilety dostępne online w cenie 59zł - na miejscu będą dostępne w cenie 99zł i ilość będzie mocno ograniczona.
Industrialne miejsce w połączeniu z pięknymi Porsche to to co podoba się nam najbardziej.
Więcej informacji na wydarzenie https://tiny.pl/t7zq4wp5z

Poniżej link do biletów.
https://app.evently.pl/events/13764-porschemeet6

Profile  
Reply with quote  
Post new topic Reply to topic  [ 143 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
Ostatnie posty forum klubowego

Przyklejone

English information
Ostatnie posty forum PCP