Mam dość nietypowy problem z nawigacją i to stało się nagle podczas jazdy. Jechałem do Austrii, miałem włączoną nawigację i nagle w pewnym mijescu w Czechach obraz się zawiesił i nie zmieniał, choć sama nawigacja działała (strzałki na wyświetlaczu, komendy i odległości)
Co jakiś czas wskakiwał na chwilę poprawny oraz drogi, by za chwilę znów pojawiał się tamten jeden obraz "zapamiętany"
Wyjąłem płytę z nośnika, uruchamiałem nawigację wiele razy potem i niestety cały czas jest to samo, czyli obraz skrzyżowania z Czech, a sama nawigacja działa.
Czy ktoś z Was miał coś takiego? co to może być?
Mapę mam z 2007 roku, może ma ktoś w W-wie nowszą, to chętnie bym podjechał i włożył na chwilę, może wtedy będzie ok i po powrocie na moją znów ok.
A już tak zupełnie off topic to bardzo słabo oceniam navi Porsche. Mało czytelna i dokładna w porównaniu do np VW.
u mnie też gdzieś prowadziła ale sama nie wiedziała gdzie, była w innym mieście, trzałka obracała się na boki jak auto skręcało. w menu podawała że ma 0 satelit