Wielkie Dzieki.
Czy moze ktos polecilby jakis konkretny warsztat gdzie znaja sie na serwisowaniu 944?
Witam,
Przepraszam, jesli dolaczylem sie do postu srednio na temat, ale wlasnie mam pewne nadzieje na finalizowanie kupna 944 rocznik 84, bez katalizatora, na benzyne olowiowa (teoretycznie) i mam jako nowicjusz kilka pytan:
- auto bede kupowal w Niemczech i chcialem spytac czy nie bede mial problemow z rejestracja auta mimo braku katalizatora?
- czy ktos z uzytkownikow 944 zarejestrowal go na zoltych tablicach? latwo bylo? (jesli dobrze licze moj ma 24 lata a to orok za malo)
- bardzo wazne - gdzie panie i panowie serwisujecie swoje 944? ....ja nie sadze bym wybral sie do Porsche Centrum z przyczyn finansowych a chcialbym by ktos w miare doswiadczony wymienil mi w nim pasek rozrzadu itd...Jestem z Warszawy, ale moge chetnie gdzies dojezdzac na przeglady do rozsadnego warsztatu?
- moze sie jednak okazac....jezeli moja lepsza polowa zgodzi sie na sporo wiekszy wydatek, iz nabede 944 S2 ('91) czy w tym wypadku polecilibyscie panie/panowie ten sam warsztat?
Dziekuje za pomoc, Marcin Zwolinski
[/list]