czy znacie firmę
http://www.samko.pl/ mam problemy z automatyczną skrzynią w ojca A6
i podobno są ok ale może ktoś z Was miał z nimi odczynienia
dzięki
kacper
Nr klubowicza: 060
Kolega przerabial temat w A6-tiptronik i robil w Gliwicach...tez zadowolony i jeszcze mase zlomu dostal na pamiatke gdybys potrzebowal namiary to zadzwon.
Też mi ich polecano, ale jak zadzwoniłem to jakoś mi się odechciało - na wstępie dowiedziałem się, że min. 8k. będzie mnie to kosztowało, choć samochodu nie widzieli, ale że najpewniej to ok 12k. Za samą diagnozę chcieli chyba z 2,5-3k.
Miałem do czynienia z autoprecyzją za nadarzynem i midasparts w ursusie. Najlepsze wrażenie midasparts (trochę ich podpuściłem, ale szybko rozkminili, że coś jest nie tak) i tam będę jeździł z problemami ze skrzynią.
Ok dzięki widać różnie to jest bo ja do nich zadzwoniłem i powiedział koleś ze przez tel nic nie powie a jak przyjade to za darmo diagnoza. No nic w końcu gdzieś muszę podjechać
Dzięki Kacper