Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 4.11.2009, 18:59 

Czy ktos moze zna sprawdzone miejsce gdzie regeneruja felgi w Trojmiescie (mysle o regeneracji oryginalnych felg Porsche). Czy ktos ma doswiadczenie ze zmiana koloru felg? Mysle o czarnych... Ewentulanie, gdzie cos takiego mozna zrobic?

Tytuł:
PostNapisane: 4.11.2009, 20:04 

Jest kilka opcji w 3-City,jeśli chodzi o Gdynię to Lincer na ul. Janka Wiśniewskiego,oraz firma Markaz-na Obłużu a może to już Pogórze dolne no a w Gdańsku to p.Irek (ten co naprawia większoś porszawek z okolic) wszystko jest kwestią kasy jaką chcesz wydac.
Jeśli chodzi o zmianę koloru na czarny przy czarnym aucie to wygląda to trochę smutno (przerabiałem ten temat)....ale o gustach się nie dyskutuje bo podobno nie ładne to co ładne tylko to co nam się podoba.

Tytuł:
PostNapisane: 4.11.2009, 22:09 

Ktora z tych opcji jest najbardziej rekomedowana jesli chodzi o jakosc i solidnosc? Lincer, Markaz czy p. Irek? Nigdy tego nie robilem - jak po takiej robocie mozna porownac felgi do nowych? Czy taka robota jest trwala, czy trzeba to powtarzac co jakis czas?

Tytuł:
PostNapisane: 5.11.2009, 10:47 

zalezy jak jezdzisz ale lakier proszkowy utwardzony w piecu jest b.twardy. Ogolnie jak nie bedziesz zapier**** po gorach z duza iloscia malych kamyczkow to hmmm posluza nawet i z 10lat bez ponownej wizyty w wulkanizacji. Ja narazie zrobilem tylko 4tys km i nie mam na zadnej feldze ani 1 odprysku.

Tytuł:
PostNapisane: 5.11.2009, 12:03 

Nr klubowicza: 170
Lincera znam, bo obsluguje nasza flote samochodowa, ale nie wiem jak sobie radza z regeneracja.
W Wawie i woj. mazowieckim bym znal pare miejsc, ale Trojmiasto mi troche obce :(

Było 997.1 TT - 563 KM
Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]