witam, jestem tu nowy, od paru tygodni posiadam cayenne s 4.5 i postanowilem poprawic w nim pare rzeczy po poprzednim wlascicielu. nie sa to jakies kosmiczne tematy, raczej sprawy typu korekta rozrzadu, wymiana wahaczy etc. wstawilem auto do autoreduty przy zwiciezcow, ktora w ciagu godziny przeslala mi wycene prac. chcialem porownac te parametry z polecanym na forum serwisem porsche pana ale gosc najpierw nie odbieral przez pol dnia telefonow, a nastepnie od 4 dni mimo obietnic nie jest w stanie odpisac na prostego maila/smsa z prosba o podanie kwoty. podobnie w aso porsche centrum - do 2 dni nie moge sie doprosic o przeslanie informacji, ile kosztowalyby wyszczegolnione prace. wtf? czy naprawde serwisy marki premium, kasujace po pare tysiecy za byle pierdniecie, maja swoich kilentow az tak gleboko w d...? jezdzilem wczesniej innymi markami i nigdy nie mialem podobnych problemow. w zwiazku z tym pytanie - czy mozecie mi polecic jakies alternatywne, traktujace klientow powaznie serwisy w wwie i okolicach, ktore moglyby sie w przyszlosci zajac moim autem, a konurencyjne cenowo wobec autoreduty, ktora jest jednak dosc kosztowna jak na nieautoryzowana stacje? dzieki i pozdrawiam.
|