Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: 18.08.2016, 21:41 

Jeśli nie odpowiada Q3, to mam jeszcze z podobnym min. przebiegiem 2 letniego VW Tiguana, salon PL, Diesel, ... po 2 latach księgowa zdecydowała, że woli jeździć swoim prywatnym Focusem, niż służbowym Tiguanem :shock: ... więc od paru miesięcy Tiguan stoi nie używany w garażu, ... na pierwszy samochód dla zony będzie idealny :wink:

S.

PostNapisane: 18.08.2016, 22:03 

Nr klubowicza: 078
sylwester napisał(a):
po 2 latach księgowa zdecydowała, że woli jeździć swoim prywatnym Focusem, niż służbowym Tiguanem :shock: ... więc od paru miesięcy Tiguan stoi nie używany w garażu, ... na pierwszy samochód dla zony będzie idealny :wink:
S.

:twisted:

Jeździłem kiedyś przez ponad tydzień Tiguanem jako autem zastępczym. Jak dla mnie nudne jak flaki z olejem - zero emocji (choć niby 2.0 TSI + DSG).

Ale najlepsze, że moja żona mimo zachęt ani razu do niego nie wsiadła - nawet jako pasażer. Totalne odrzucenie...

Piotrek
944 '86 3.0 wydmucha
996.2 C4 cabrio '02
997 TT '06
Cayenne Diesel S '14
Macan GTS '16

ex: 944 S2 '89

PostNapisane: 19.08.2016, 1:08 

Nr klubowicza: 164
To ma być SUV czy ceossover? Bo jesli jesteśmy na tej półce to ja przyglądam sie Toyota C-HR. Bo ładny i kobiecy.... Mniej więcej za miesiąc premiera. Będę oglądał z bliska za niedługo. Cudów bym nie oczekiwał ale fajne auto dla kobiety do miasta. W porównaniu do proponowanych rozwiązań (oprócz Tiguana) prestiżu nie doda wiec jesli to jest jednym z celów to oczywiście odpada. Mi się (dla żony) podoba.

Jurek

PostNapisane: 19.08.2016, 9:19 

piterson napisał(a):
sylwester napisał(a):
po 2 latach księgowa zdecydowała, że woli jeździć swoim prywatnym Focusem, niż służbowym Tiguanem :shock: ... więc od paru miesięcy Tiguan stoi nie używany w garażu, ... na pierwszy samochód dla zony będzie idealny :wink:
S.

:twisted:

Jeździłem kiedyś przez ponad tydzień Tiguanem jako autem zastępczym. Jak dla mnie nudne jak flaki z olejem - zero emocji (choć niby 2.0 TSI + DSG).

Ale najlepsze, że moja żona mimo zachęt ani razu do niego nie wsiadła - nawet jako pasażer. Totalne odrzucenie...

Moja księgowa nie miała żadnych oporów w stosunku do Tiguana ;o))) , .. dopiero po tym gdy poprosiłem ją o kilometrówkę auta służbowego uznała, że jednak lepiej jej jeździć swoim prywatnym samochodem i obciążać mnie ryczałtem za każdy przejechany km, niż jeździć służbówką i pilnować kilometrówki. :P .. "takie życie Panie" :lol: :lol: :lol:

S.

PostNapisane: 31.08.2016, 23:59 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 468
C-HR w tej weekend bedzie do obejrzenia. Znajomi z Toyoty twierdza ze bedzie to petarda. Zobaczymy, bo wlasnie szukam czegoś w automacie dla zony do 100k pln (SUV).

Wysłane przez Tapatalk

pozdrawiam
Adam

===================
944/993/986/996T/970

http://www.prosiakovo.pl
http://www.enotrip.pl

PostNapisane: 1.09.2016, 0:21 

Wyglada ładnie to fakt. Obserwuję już od kilku miesięcy informacje na ten temat. Ale nie powiedziałbym, że to będzie petarda :-). Zobaczymy jak wyjdzie z ceną.

Jurek

PostNapisane: 1.09.2016, 0:48 

Nie no qrde Panowie nie mówcie że ktokolwiek myśli o jakimś C-HR czy i innym CRV...

Mam Swoją wizję ale nigdy takich opcji wolalbym wziąsc golasa Q7 niz coś z w.w.

Życie i tak werifikuje...

PostNapisane: 1.09.2016, 8:11 

Nr klubowicza: 033
jestem z tobą cichy - ten temat robi sie nudny i niepoważny ;)

Jacek
(911 Carrera 4 Cabriolet, 968 Cabriolet)

PostNapisane: 1.09.2016, 12:48 

Piszemy bardzo poważnie!
O autach dla żony - spójrzcie w tytuł tematu.

Cichy - nie rozciągaj skali bo zeszliśmy konstruktywnie na akceptowalne rejony a Wy tu psujecie miło rozwijający się wątek ;-)

No, nic się nie stało: moja forum nie czyta....

Jurek

PostNapisane: 1.09.2016, 21:59 

Po przemyśleniach poczekam na kolejne przemyślenia bo nie chce mi się na razie po salonach latać.
Przecież ma już auto. :-)

Jurek

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]