Zauważyłem, że po włączeniu silnika zawsze się zapalają światła - podstawowe xenony, no i generalnie przełączenie gałki od świateł daje mi tylko to, że podświetla mi się konsola w środku. To tak ma być?
Nr klubowicza: 002
i pewnie przy światłach dziennych nie da się włączyć świateł drogowych na stałe...(można tylko mrugnąć), tak przynajmniej mam w aucie innej marki...bez xenonów...
wszystko zależy jak są światła zaprogramowane, w carerze mam tak przestawione (w serwisie) że światła się świecą cały czas a przełącznikiem podświetla się tylko deska więc pewnie w Cayenne jest tak samo
wszystko zalezy od oprogramowania - fabrycznie nic sie nie swieci, po przelaczeniu na "auto" - tylko przy slabej widocznosci. ale z racji czujnikow natezenia swiatla podobno aso moze progamowac automatyczne wlaczenie przy dowolnym natezeniu.
Witam. Panowie, zamontowałem w Cayenne ledy do jazdy dziennej. Mam ustawiony komputer na automatyczne włączanie świateł mijania. Czy po za ASO ( mam dość daleko ) można to jakoś wyłączyć ? Byłem u dwóch miejscowych elektroników samochodowych i rozłożyli ręce. Czy woogóle poza serwisem jest to do ogarnięcia ?