Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 30.05.2012, 18:11 

Dwa pojedynki :
jedna wygrana :)
pól finał
http://www.youtube.com/watch?v=4zmDNMSX ... =endscreen

jedna przegrana :(
finał

http://www.youtube.com/watch?v=AThJP84cmxo

na mecie jakieś 10cm 0,01 sek

Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 30.05.2012, 21:22 

Siemka Newada. Gratuluje Ci super czasu. : :lol: fajnie że przyjechałeś do Rudnik. Ja z takiego czasu jak Tobie się udało wykręcić chyba ze dwa tygodnie bym skakał do góry. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ja też urwałem dwie setki. Powiem Ci że miałem okazję jechać z lamikiem bo chciałem z nim jechać i zobaczy jak ten golf się odpycha i powiem Ci że nie mam więcej pytań to jest masakra.........Widziałem też Twój przejazd z lamikiem, bo startowałeś zaraz za mną. Moje zdanie na temat golfa jest takie że to jest masakrator do kwadratu a może nawet do sześcianu jeżeli chodzi o street, ale Porsche to Porsche myślę że więcej upalań wytrzyma. Lamikowi udało się wykręcić mega czas, ale pierdut i osie poszły... to jest ta różnica pomiędzy Porsche. Twój czas zrobił na mnie wrażenie. pozdr. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 30.05.2012, 22:34 

Jacku , powiem tak , ze Stanik czy Lamik to i owszem odstawał od większości o lata świetlne ale jemu bliżej do DRAG niż do STREET - chodzą ploty , że na paliwie 119 oktan , siedzenia ze styropianu pokryte szmatą i team w liczbie 10 osób (mechanicy , mobilny warsztat itp ) - nie wnikam :) , a i tak podróżuje na lawecie :lol: :lol: :lol: :lol:
oczywiście oddaję jemu to co królewskie ale i tak wolę śmieszne Porsche , które nie jedzie ;) niż nawet ze złota Gulf , który czasami zapier...a ;) no chyba , że mógłbym oddać na złom po cenie złota ;)

tak poważnie mam wyrąbane na 1/4 - pojechałem tylko po to by zmierzyć auto :) - wolę zdecydowanie zakręty a królewskim jest tor , który by ośmieszył nie jednego Lamika :lol:
Świat staje na głowie - drag przechodzi do Street a Street do Drag by coś osiągnąć - którykolwiek z nas (z finałowej 4'ki street'ów) gdyby przeszedł do Drag tak jak 2 Mitsubishi Evo to pozgarniałby wszystko co możliwe z palcem w ....;) - kasę i pucharki - tylko jaka to byłaby satysfakcja ? -ŻADNA !

Pzdr

Tytuł:
PostNapisane: 30.05.2012, 23:40 

Nr klubowicza: 224
Cześć

Dokładnie Mirek jak piszesz, jak wiedze że samochody do klasy street zamiast na kołach przyjeżdżaja na lawecie to mnie smiech ogarnia, bo w sumie to po co podział na te klasy ?

wiadomo od zawsze, że masa robi robote gdybyś z auta wszystko powywalał i wrzucił stropiaonowe imitacje to pownie niska 10 by była, tylko nie o to chodzi.

czasy super, Stan ma fajnie szybkie auto, a było blisko wygranej :)

Pozdrawiam

Paweł

911 997 TURBO :) 1/4 mili- 10.583 s > PCP Włocławek 2014
911 964 TURBO :)
Macan III GTS :)

http://www.willa911.pl

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]