Jakiś czas temu również pytałem o ten pierwszy egzemplarz. Koledzy pisali,że ktoś oglądał na żywo i różnica w stosunku do modelu ze zdjęć jest kolosalna. Szkoda czasu i pieniędzy.
Z tym drugim modelem może ktoś inny coś więcej podpowie.
na fotkach to zawsze wszystko jak z salonu-nic tylko brać,ale raczej zachowałbym extremalną czujność operacyjną-taka fura to kilka godzin sprawdzania...facet co sprzedaje tego cayenne turbo wyraźny handlarz wiec musi sporo zarobic;fotki wyretuszowane. Przy tego typu furze odpusciłbym temat- jesli koniecznie chcesz cayenna turbo-nie lepiej wziac od jakiegos prywatnego wlasciciela z niemiec albo od kogos z forum kto takie auto sprzedaje? każdy niewykryty niuans do wymiany/naprawy oznacza bardzo duże pieniadze-szybko moze sie zrównać wartosc zakupu z nakładami pozakupowymi...znam trzech włascicieli cayenek ,którzy je własnie w ten sposób kupili-potem gorzko żałowali
Dołączył: 12.03.2008 Posty: 9172 Lokalizacja: Gdynia/Warszawa
Nr klubowicza: 189
Sądząc po zdjęciach robił je słynny "czarodziej z Płocka". I fura pewnie tam właśnie stoi. Koleś napisał Mazowsze, bo wie że wielu osobom na hasło Płock zapala się czerwona lampka. Może nie z taką intensywnością jak w przypadku Gniezna, ale podwójna ostrożność wskazana. Chyba bym nie kupił fury z żadnego z zagłębi handlarzy.
o co chodzi z tym "słynnym"czarodziejem z płocka? jeżdze tam czasem do roboty ale nie słyszałem tego motywu? chodzi o jakiegoś handlarza mirka czy po prostu jakiegos super fotografa,który z zespawanego złomu wyretuszuje nówke salon?
Witam szukam i szukam i nic nie mam jeszcze konkretnego znalazłem takie ogłoszenie jest ktoś może z okolicy widzi go ktoś cos sprawdzal nie chciałem z czarnym srodkiem ale chce już go mieć i jade go obejrzeć http://otomoto.pl/oferta/porsche-cayenn ... d7fce090d9 z góry dziekuje za pomoc