Autor |
Wiadomość |
Jerzy
|
Napisane: 13.12.2007, 20:45 |
|
Nr klubowicza: 164
|
Dajmy spokoj Dodzie.
Ladna dziewczyna, walczy z rekinami w showbiz i kupila sobie super samochod!
Porsche jest rowniez synonimem luksusu i nic w tym zlego - mi sie tak podoba.
Skoro Doda kupila Porsche to znaczy ze wie co dobre.
Szacunek dla Dody, szacunek dla Porsche i wszystkich Forumowiczow.
Góra |
|
lorek944
|
Napisane: 13.12.2007, 20:58 |
|
Dołączył: 12.05.2007 Posty: 319 Lokalizacja: Darłowo Ostrzeżenia: 1
Nr klubowicza: 806
|
GaZiK napisał(a): Oczywiście ma prawo do nabycia Porsche czy nawet pojawienia się na imprezie PCP, ale niestety obawiam się, że zakłóciła by swoją osobą klimat zlotów oraz mogła by narazić nasze maszyny na niebezpieczeństwo wnosząc z artykułu, jeśli opisuje prawdziwą historię...
Aczkolwiek, jeśli pojawi się i "wtopi" w klimat PCP, zwracam honor...
A może to obawa że cała uwaga zostanie poświęcona tej Pani a nie uczestnikom Skoro pojawiła by się Doda to z pewnością więcej ludzi dowiedziało by się o istnieniu PCP Spore grono ludzi nawet nie przypuszcza że w Polsce istnieje taki club
Góra |
|
lorek944
|
Napisane: 13.12.2007, 21:04 |
|
|
Góra |
|
rychu
|
Napisane: 13.12.2007, 21:36 |
|
Dołączył: 8.03.2007 Posty: 3367 Lokalizacja: sercem i ciałem - poznań
Nr klubowicza: 075
|
przeczytaj uważnie co autor miał na myśli mowiąc ,,zobowiązuje"....
Góra |
|
lorek944
|
Napisane: 13.12.2007, 21:52 |
|
|
rychu napisał(a): :nono: przeczytaj uważnie co autor miał na myśli mowiąc ,,zobowiązuje"....
Masz rację nie doczytałem, bardziej kierowałem się wypowiedziami pana KZO! pozdrawiam
Góra |
|
yoshi
|
Napisane: 13.12.2007, 22:26 |
|
|
no prosze jakie poruszenie na forum.
ja tylko powiem ze artykul wywolal usmiech na mojej twarzy ale nie ma znaczenia jaka tam "gwiazda" prowadzila autko...
swoja droga porsche to rowniez prestiz luksus i styl a wiec kwestie gustu ktore nie musza isc w parze z jakimkoliwek zawodem badz dzialalnoscia.
Mysle ze jak Doda, czy Wojewodzki (lub inni znani posiadacze tej marki) pojawili by sie na zlocie to byloby wesolo i sprawili by frajde wielu osobom... a i klub by zyskal na rozglosie.
|
|
Góra |
|
Daryon944
|
Napisane: 13.12.2007, 22:40 |
|
|
Gdyby Prosiak wjechał w tłum na Rynku Starego Miasta także byłby rozgłos... tylko, czy aby na pewno na takim rozgosie nam zależy?
Ja na przykład, niechciałbym stać się "narzędziem" w marketingowej maszynie kogokolwiek.... podobną sytuację przeżyłem w Mensie, gdzie jeszcze do tej pory muszę się "tłumaczyć" z klubowej koleżanki
|
|
Góra |
|
GaZiK
|
Napisane: 13.12.2007, 23:23 |
|
|
lorek944 napisał(a): GaZiK napisał(a): Oczywiście ma prawo do nabycia Porsche czy nawet pojawienia się na imprezie PCP, ale niestety obawiam się, że zakłóciła by swoją osobą klimat zlotów oraz mogła by narazić nasze maszyny na niebezpieczeństwo wnosząc z artykułu, jeśli opisuje prawdziwą historię...
Aczkolwiek, jeśli pojawi się i "wtopi" w klimat PCP, zwracam honor... A może to obawa że cała uwaga zostanie poświęcona tej Pani a nie uczestnikom Skoro pojawiła by się Doda to z pewnością więcej ludzi dowiedziało by się o istnieniu PCP Spore grono ludzi nawet nie przypuszcza że w Polsce istnieje taki club
... ale czytałeś artykuł??
Jeśli nam zależy na rozgłośie poprzez znane osoby to może prędzej spróbujmy zaprosić Jeszka Kuzaja, też miłośnik Porsche i wielki kierowca!
Ja tylko wyrażam własne zdanie i obawy. Przez zepsucie klimatu imprez mam myśli takie zachowanie jak choćby w programie "Gwiazdy tańczą na lodzie" czy jakoś tak.
Aby być poprawnym politycznie, napiszę, że mi po prostu nie pasuje image jaki sobie tworzy Doda za cenę sławy.
I nie chcę aby PCP było kojarzone z jej płytkimi wypowiedziami.
Dode pamiętam jeszcze jako wokalistkę zespołu Virgin, uważałem wtedy że jest wporzo.
|
|
Góra |
|
FILIP
|
Napisane: 14.12.2007, 15:17 |
|
|
Dla mnie to nawet najsławniejsi Polscy bliźniacy mogą jeździć Porsche i przyjeżdżać na zloty, jest mi to obojętne.
Pozdrawiam.
- (to są dwie małe kaczuszki)
|
|
Góra |
|
wampir
|
Napisane: 14.12.2007, 15:25 |
|
|
FILIP napisał(a): - (to są dwie małe kaczuszki)
Nie wygladaja
|
|
Góra |
|
FILIP
|
Napisane: 14.12.2007, 15:28 |
|
|
Strzel przy piątku dwie lufy na lewą i trzy lufy na prawą nogę i zobaczysz nawet pióra
|
|
Góra |
|
newada
|
Napisane: 14.12.2007, 17:58 |
|
|
lorek944 napisał(a): GaZiK napisał(a): Oczywiście ma prawo do nabycia Porsche czy nawet pojawienia się na imprezie PCP, ale niestety obawiam się, że zakłóciła by swoją osobą klimat zlotów oraz mogła by narazić nasze maszyny na niebezpieczeństwo wnosząc z artykułu, jeśli opisuje prawdziwą historię...
Aczkolwiek, jeśli pojawi się i "wtopi" w klimat PCP, zwracam honor... A może to obawa że cała uwaga zostanie poświęcona tej Pani a nie uczestnikom Skoro pojawiła by się Doda to z pewnością więcej ludzi dowiedziało by się o istnieniu PCP Spore grono ludzi nawet nie przypuszcza że w Polsce istnieje taki club
Powiem tak - każdy ma trochę racji a wnioski trzeba wyciągnąć samemu , opiszę teraz pewien przypadek , którego byłem światkiem a reszta interpretacji - dowolna
Jakiś czas temu ( ok 2 m-ce ) odbyła się impreza w pewnym klubie ( nazwę przemilczę by nie robić kryptoreklamy )gdzie byli zaproszeni różni goście pośród , których znalazły się też osoby z 1-ych stron gazet. Imprę miało uświetnić występ DODY.
W sali dla VIP-ów była druga (salka) dla bliższych znajomych siedzieliśmy sobie tam właśnie z między innymi muzykami z zespołu Dody ( b. równe chłopaki ), popijamy sobie drinki ( był mini szwedzki stół )śmiejemy się z rożnych tam ...-jednym słowem luźna i fajna atmosferka co jakiś tam czas wchodzą od zaplecza wyżej wspomniane znane osoby przysiadając się i biesiadując razem z nami . W pewnej chwili - zamieszanie wchodzi właściciel klubu z ochroniarzem i bardzo grzecznie prosi wszystkich o opuszczenie pokoju wraz z muzykami , no i ku wielkiemu zdziwieniu musieliśmy wyjść. Osobiście pomyślałem , że ktoś z gości coś przegiął i nadużył gościnności i cierpliwość szefostwa się po prostu skończyła , ale gdzie tam pomieszczenie całe musiało być wolne dla wspomnianej już Dody - co tam sama robiła to nic mi do tego ( muszę wspomnieć tu , że miała swój oddzielny pokój do przebrania i całej reszty )
Jak wyszła na scenę to cała wiara mogła wrócić
Reasumując tą moją opowieść powiem tak : podczas jakiegoś zlotu PCP musielibyśmy gdzieś się wszyscy pochować i np. tor w Poznaniu oddać tylko jednej " najważniejszej " osobie
Pozdrawiam
P.s.swoją drogą to nie spodziewałem się dając to info , że wzbudzi to takie poruszenie - jeszcze raz
Czy chcielibyście mieć takiego członka a raczej członkinię w swoim gronie
Mi tam pasuje wszystko i nie mam nic przeciwko
klub PCP powinien być jak w statucie - dla wszystkich posiadaczy Porsche ale pewne minima dobrego smaku i zachowania powinny obowiązywać
|
|
Góra |
|
rychu
|
Napisane: 14.12.2007, 19:24 |
|
|
a to niegrzeczny..... właściciel... vipów wyprosił.. super
Góra |
|
lorek944
|
Napisane: 14.12.2007, 19:26 |
|
|
Nie ma co gdybać jak by było i co by sie wydarzyło Ale numer niezły z tym wyproszeniem z pokoju
Góra |
|
Igor
|
Napisane: 14.12.2007, 19:41 |
|
|
niestety, nie tylko z Dodą tak jest. co więcej - nawet często niespodziewając się po gwiazdach pewnych zachowań, stajemy się ich świadkami...
Grałem jeden koncert jako support Bajmu - impreza charytatywna, bardzo duża... na cały zespół (10 osób włącznie z dwoma chórzystkami) mieliśmy pokoik 9m2. dlaczego? bo naszą garderobę zajęła Beacia, która z zespołem nie mogła przecież siedzieć (a nawet jesli się przebrać, można wyprosic na chwilę ludzi...) - nie rozumiem...
tak samo podczas koncertów z innymi "gwiazdami"
Kombi - podczas jednego z festynów, namiot miał większy niż scena (a scena była duża) - inaczej nie chciał grać.
Myslovitz - ich zachowania nawet nie chcę komentować... po prostu straciłem szacunek do tego legendarnego zespołu...
Wilki - totalny alien, a Robcia to ochrona musiała wyciągać na scenę, bo nie był w stanie wyjść o własnych nogach...
Budka Suflera - muzycy fajni, oprócz Krzysia..
No i szczyt - twórca jednych z najpopularniejszych programów radiowych - J. Janiszewski - szaleniec!! zaskarżył mojego kumpla wokalistę do sądu o napaść z nożem w ręku (wyobraźnia go troszkę poniosła podczas jednego z jego szałów).
Nie rozumiem niektórych rzeczy... Nawet Damian Marley (słynny piosenkarz, syn Boba Marleya) jest bardziej życzliwy (to już niestety nie osobiście - kiedyś znajomi z jednego z soundsystemów mieli okazję go poznać)...
pamiętajcie jednak, że muzycy nieraz tworzą pewien swój wizerunek, nawet jeśli to jest wizerunek człowieka całkowicie zbuntowanego przeciwko wszystkiemu, nie wolno ich przekreślać... bo zdarza się nieraz, że jak napłynie im troszkę adrenaliny do krwi, to tracą... cohones... i zaczynają podchodzić do sprawy z dystansem, który idzie w parze z szacunkiem...
Ja chętnie zobaczyłbym Dodę na zlocie... ale znacie mnie...
|
|
Góra |
|
newada
|
Napisane: 14.12.2007, 19:45 |
|
|
rychu napisał(a): a to niegrzeczny..... właściciel... vipów wyprosił.. super
właściciel wporzo , tylko widocznie dostał jakieś ultimatum albo ja albo ... , a gdyby nie wystąpiła to byłaby chyba większa ściema tym bardziej , że sprzedali mnóstwo biletów i było masę ludzi przy scenie , którzy to zwłaszcza po alkoholu mogliby zrobić małe kuku i wybrał mniejsze zło
|
|
Góra |
|
rychu
|
Napisane: 14.12.2007, 20:07 |
|
|
no widzisz sam sobie dałeś odpowiedż...Dodzia się przygotowywała a tu vipy chihotają..no to sru..z vipami ....
Góra |
|
newada
|
Napisane: 14.12.2007, 21:05 |
|
|
rychu napisał(a): no widzisz sam sobie dałeś odpowiedż...Dodzia się przygotowywała a tu vipy chihotają..no to sru..z vipami ....
Opisując to wróciły wspomnienia i mogłem trzeźwo na to spojrzeć i tu mnie oświeciło że taka przyczyna tego wszystkiego - dotyczy zachowania szefostwa a nie Pani D. - tego drugiego nigdy nie zrozumie choćby upłynął szmat czasu
pzdr
|
|
Góra |
|
MM-Racing
|
Napisane: 14.12.2007, 22:47 |
|
Nr klubowicza: 094
|
Mirek daj juz spokoj, ja tylko pamietam, ze jak wracalem do domu to sasiad juz z psem na spacer wychodzil.
A co do gwaizd, to co sie dziwic niejeden dla 500 tys miesiecznie zalozylby majtki przez glowe albo zrobil z siebie kosmite z zielonymi albo czerwonymi wlosami.
_________________ in: Rally,Mezgers Nobody is born a legende, you race to become one. Pucharek PCP 2007,2008,2009,2010,2023r. Carting Cup PCP 2015r. ---------------------------------------------------- Futuresolar OZE, fotowoltaika, pompy ciepla. https://futureoze.pl/
|
|
Góra |
|
krobak1
|
Napisane: 15.12.2007, 0:50 |
|
|
Na pewno nie ulega wątpliwości, że większość forumowiczów/klubowiczów to mężczyźni i podejrzewam że znaczna ich większość chciałaby zobaczyć D. z wiadomych powodów - jest kobietą która może się pochwalić swoimi wdziękami. Poza tym ładne kobiety i szybkie samochody idą w parze. Można oczywiście deliberować czy D. jest ładna (myślę że to kwestia gustu), ale z drugiej strony Porsche też nie jest najszybsze.
Pz
|
|
Góra |
|
|