Prawdziwe Zielone Piekło... Przed momentem 991rsr Frilkadeli prawie wprasował się w wóz ratowniczy, ominął ich szlifująć barierę po prawej. A teraz na Dottinger Cayman wystartował w kosmos na prawym tylnym boku GTRa i po rolce rozebrał się na strzępy...
A na N24 nadal masakra. Istna rzeźnia. Na 3h przed końcem na czele były dwa 991gt3r. Manthey i Frikadelli. Frikadelli skasztaniło się i odpadło. A #991 lidera dosatło 5,5minuty kary za wyprzedzanie na żółtej Wypadło poza podium. Ale teraz, na niecałe 2h do końca wspięło się z powrotem na 2 plac. 45sek straty do Audi. Cieżko będzie :/
Nr klubowicza: 615
simprez napisał(a):
Super! Gratulacje!
A na N24 nadal masakra. Istna rzeźnia. Na 3h przed końcem na czele były dwa 991gt3r. Manthey i Frikadelli. Frikadelli skasztaniło się i odpadło. A #991 lidera dosatło 5,5minuty kary za wyprzedzanie na żółtej Wypadło poza podium. Ale teraz, na niecałe 2h do końca wspięło się z powrotem na 2 plac. 45sek straty do Audi. Cieżko będzie :/
Kurna, akurat musiałem odejść od TV - czy możesz napisać więcej co się stało z #31 Frikadelli? Czy auto Klausa wciąż jedzie?
Ad rem - pojedynek dwóch R8 ze 2h temu to był sztos
Przyznaje się ja też z doskoku #31 widziałem jak holowali już do pitu. A Falkena Klausa na żywo tylko obrót widziałem, potem był obiad. A zaraz przełączam na F1 :/
Nasi WYGRALI!!!! Wyścig zwyciężyła załoga #1 Rebellion Williams Esports, z Nikodemem Wiśniewskim i Jakubem Brzezińskim w składzie! Nikodem doprowadził auto do mety! Mega sprawa - gratulacje chłopaki!