Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 23.07.2011, 13:55 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
aktualnie sprzedaje 2 auta, jedno żony i moje 996... nie owijam w bawełnę i mówię że za równo jeden jak i drugi miał jakieś tam przygody wypadkowe czy stłuczkowe... efekt tego jest taki, że nikt nie chce przyjechać nawet zobaczyć ani jednego, ani drugiego auta.... bo powypadkowe, i w ogóle pewnie już do niczego się nie nadają... dodam jeszcze że nie obawiam się i nie mam nic do ukrycia, mogę pojechać na dowolną stację w celu dokładniejszego sprawdzenia aut... może gdybym posiadał zdjęcia uszkodzeń byłoby łatwiej...

Wygląda na to że trzeba zmienić treść ogłoszeń i pisać, że auta są bezwypadkowe.... pewnie szybciej się sprzedadzą, albo przynajmniej będzie większe zainteresowanie... :twisted:

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23.07.2011, 20:37 

Pogadaj z Rafalkiem, on ma kontakty na całym świecie wśród koneserów Porsche.
Sprzeda Ci auto do Norwegii czy innej Finlandii.

Tytuł:
PostNapisane: 23.07.2011, 22:33 

Ponieważ założyłem ten post (i zupełnie niespodziewanie wywołałem dyskusję na nieco inne tematy) informuję wszystkich, że od wczoraj jestem szczęśliwym (naprawdę :D ) właścicielem opcji nr 3. Jeśli można tak powiedzieć - auto urzekło mnie od "pierwszego wejrzenia", co zostało potem potwierdzone w ASO w Warszawie. Stan idealny i fantastycznie jeździ :D Teraz tylko muszę poszukać jakiegoś dodatkowego wozidełka na zimę - niestety budżet mam już bardzo skromniutki (chyba będzie Renault Clio lub coś podobnego :(

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2011, 7:54 

Gratulacje!

Tytuł:
PostNapisane: 24.07.2011, 13:39 

Gratuluje! Na prawdę bardzo dobry zakup ;)

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2011, 12:11 
[admin: usunięto]

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2011, 12:15 
[admin: usunięto]

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2011, 12:40 

Macie racje tylko kupując taki samochód musisz pamiętać, że sam go być może będziesz sprzedawał, i wtedy musiałbyś trafić na następnego dla którego liczy się stan a nie historia. A to jak sami stwierdziliście jest mało możliwe.
W

To jest wlasnie problem Marcinie ze w naszym kraju nikt nie chce kupic auta po wypadkowego lub po kolizyjnego lub by kupil ale jesli cena byla by tansza z 50% i sprzedajacy zostal by wyrabany do wiatru :-)

Dla mnie jak kupuje auto to sie liczy sprawnosc jego na diagnostyce czyli zbieznosc-geometria oraz stan wizualny jak i techniczny a ilosc szpachli owszem trzeba sprawdzic ale nie mozna od razu panikowac ze to beeee.[/quote]

Tytuł:
PostNapisane: 25.07.2011, 12:40 

to na dole to oczywiscie cytat z wczesniejszych

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 69 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]