kvb napisał(a):
Witam Panowie,
http://www.autoreduta.pl/index.php?inne ... 94&id=2978Pytanie czy ktoś z Was skorzystał kiedyś z usług tej firmy i jakie ma opinie? W ogłoszeniu piszą że samochód z Polskiego salonu jednak na zdjęciach widać niemieckie "ramki" tablic rejestracyjnych więc coś nie tak.
Oczywiście dalej myślę o Boxsterze których jest kilka jednak mam nadal wątpliwości co do uzytkowania w zimie i komfortu jazdy z miękkim dachem - czy hałas mnie nie zabije:)))) Nie miałem nigdy cabrio więc nie wiem jak głośno może być porównanu z coupe.
Oczywiście jest jeszcze jeden argument za Boxsterem:)
Jak wydam 230 tys. na samochód będę miał z żoną 3 ciche dni ale jak wydam 360 tys. to mogą to być miesiące mimo że twierdzi że mam kupić takie o jakim marzę i bo chce mieć ze mną kilka lat spokoju:) Kobiety....
Z góry dzięki za rady i wyrozumiałość - spłacę dług na zlocie jak dołączę do Waszego grona:)
1. Sprzedałem auto przez Autoredutę i zdecydowanie nie polecam tej firmy. Myślę, że Adik (nowy właściciel) podziela moje zdanie. W sumie obydwaj zostaliśmy 'wykiwani'. Szczegóły mogę podać na pw bo nie lubię czarnego PR.
2. Boxster w zimie. Problemem nie jest szczelność czy hałas ale trakcja na śliskim przy tylnym napędzie. Nie polecam. Przy tej mocy bedziesz 'bujał' autem cały czas.
W ogóle boxster czy 911 zimą to trochę problem bo przy niskim zawieszeniu bedziesz robił za pług albo wieszał się na mniejszych zaspach.
3. Kasa i ciche dni. Kup takie auto o jakim marzysz. Jak żona zobaczy jaki jesteś happy to ciche dni wam nie grożą
. A nawet jeśli zdarzy się kilka cichych to wsiadasz w Prosiaka i na pewno wytrzymasz!!!
Wyrozumiałość do kupowania Prosiaka - dobrze trafiłeś kolego bo my tu wszyscy przechodzimy przez tą chorobę. Gdybyś znał szczegóły moich rozterek to uznałbyś przebieg swojej choroby za bardzo łagodny
Ps - w tej cenie mógłbyś już poszukać 911 turbo. Co prawda kilkuletni, bez PDK ale