Bede zamawial towea r na pelicanparts. Jesli ktos cos potrzebuje to moze zamowic ja podam adres w stanach na ktory nalezy to dostarczyc a potem bedzie do odbioru w PL.. Ewentualnie ja moge zamowic cos dla kogos. Niewielkie zamowienie dla klubowicza moge oplacic a on zaplaci przy odbiorze. Ale dotyczy to tylko klubowiczow. Osoby ktore nimi nie sa moga same oplacic i wyslac na wskazany przeze mnie adres albo ja moge zamowic ale wtedy oczekuje przedplaty przynajmniej zaliczki bo nie chce zostac z tym towarem. Jak ktos chce to rowniez moze zamowic towar z innej strony albo portalu aukyjnego i dostarczyc na wskazany adres. Tak jak we wczesniejszym przypadku moge przyjac na klate drobne zamowienia od klubowiczow z ebay-mam tam konto i platne byloby przy odbiorze w PL.
Termin do kiedy towar musi byc u wujka termin odbioru towaru w PL adres i reszta szczegolow na pw
Cena za dostarczenie do PL ustalam indywidualnie na pw. Zalezy od wielkosci ilosci towaru itd
Oczywiscie miejsc w kontenerze tez jest ograniczone.
PROSZE O KONTAKT TYLKO POWAZNE OSOBY KTORE NAPRAWDE CZEGOS POTRZEBUJA. NIE MAM CZASU NA DUPOZAWRACACZY. JA SZANUJE CZAS INNYCH WIEC TY TEZ SZANUJ MOJ.
LISTA ZAMKNIETA, TERAZ TYLKO CZEKAC AZ ZOSTANIE TO WRZUCONE DO KONTENERU I ODBIOR W PL
na ta chwile trzy osoby sie zadeklarowaly na 100% gdyby jeszcze ktos byl chetny to prosze wyslac mi prywatna wiadomosc. w razie pytan rowniez zapraszam do kontaktu