Cytuj:
Joko wrzuć na luz, rób co chcesz.......
Nie muszę wrzucać, bo luzik mam na okrągło (pewnie dlatego, że jestem z południa
) i stąd takie a nie inne moje zdanie na ten temat właśnie ......
Cytuj:
......ale skoro kolega zapytał to pasjonaci odpowiedzieli.
Właśnie problem polega na tym , że nie odpowiedzieli
Cytując Kolegę który założył wątek : "Potrzebuję TYLKO informacji czy wystarczy kupić błotnki, maskę, lampy, zderzak i dobry blacharz powinien to poskładać ?" ..... z naciskiem na TYLKO
Cytuj:
I nie pisz tego słowa w "" skoro nas nie znasz.
Nas czyli kogo ??
Cytuj:
Jakoś dziwnym trafem tylko ty pochwalasz wiejski tuning
A w którym miejscu napisałem , że pochwalam jakiś wiejski tuning ?
Ja pochwalam i popieram to , że są ludzie , którzy mają wystarczająco dużo wyobraźni, polotu i odwagi, aby ze swoimi samochodami zrobić coś więcej niż tylko lać do nich paliwo i podniecać się jak to pięknie Helmut wymyślił. To ,jak to ktoś zrobi i czy dla innych będzie to wieś czy miasto, to mnie kompletnie nie interesuje, ważne aby twórca był z tego zadowolony.
Cytuj:
Dlaczego wiejski tuning? Samochod wizualnie bedzie wygladal jak 997, czy jezdzacy 997 maja wiejskie auto? W Polsce tuning porsche jest malo popularny bo dla niektorych to ekskluzywne auto i sluzy tylko do podkreslania prestizu ale w usa na forach typu planet9 czy rennlist tuningu jest mnostwo. Z tego co zauwazylem to w PL nawet zmiana felg na inne to przy porsche profanacja wg niektorych
Dokładnie tak
Cytuj:
Człowiek w 997 wygląda OK, ale w 996 zrobionym na 997 wygląda słabo
A może ktoś właśnie w takim 996 z przodem 997 będzie się lepiej czuł, a to czy dla innych jest to "słabo" ma w ... głębokim poważaniu.
Cytuj:
996 z frontem 997 to jak laska z przodu muzeum z tyłu liceum
A mnie 996 kojarzy się z taką elegancką starszą , bardzo zadbaną panią, z długimi i bardzo zadbanymi jak na swój wiek włosami. Jak się za nią idzie to wrażenie jest całkiem obiecujące, ale jak się pani odwróci, to niestety jakoś tył do przodu nie chce pasować......
Osobiście uważam że tył 996 jest nawet ładniejszy od 997, ale co do przodu to wiadomo.
Takie 996 z przodem 997 pewnie i lepsze nie jest, ale skoro człowiek ma taką ochotę to nie rozumiem dlaczego nie .
Sam poszukiwania 911'tki rozpocząłem od modelu 996 i wygląd przodu w porównaniu do 997 był tym czymś , co nie dawało spokoju.
Tak się szczęśliwie dla mnie złożyło , że było mnie stać aby dołożyć drugie tyle i kupić 997 , ale pewnie gdyby pozostało na 996 to może i ja miałbym takie myśli , aby coś z tym zrobić.