chyba jednak spasuje bo w takich warunkach, któreś z naszych 44 by w końcu na złom trafiło (ad tytuł topicu ) jadak - przyjmujesz zapisy na listę chętnych na przejażdżkę? Który byłbym w kolejności teraz? (a który po skombinowaniu kiery do 944? ) pozdrawiam i szerokiej drogi do Wawy
W kolejności - igor (naprawdę zdrow się chłopisko wymarzł) qbak ( za info) piterson (pomoc i fotele) BoRu jeśli się upomni (kierownica) i Ty:D ( jak widzisz kierownicę już mam;) kupiłem od BoRa parę godzin wcześniej niż czwórki;) ( nie wspomnę, że fotele prawie (bo jeszcze nie uzgodniliśmy ostatecznej ceny) kupiłem od Pitersona jakies 2 dni przed kupieniem czwórek:) )
wychodzi więc na to, że auto kupiłeś, bo nie miałeś co z częściami robić...
W sumie można to i tak zinterpretować:D Choć ja upierałbym się przy wersji, że przeczucie kazało mi zacząć kupować części do "czwórek" bo to będzie GEEEEEENIAAAAAALNEEEEEEE auto
Zazdroszczę zakupu obecnie poszukuje również 944 do remontu ale ceny za auto które wygląda bardzo źle są jak by przy wysokie bo myślę że np 7 tys za auto do generalki to przesada a takie są właśnie w PL ceny.
Zazdroszczę zakupu obecnie poszukuje również 944 do remontu ale ceny za auto które wygląda bardzo źle są jak by przy wysokie bo myślę że np 7 tys za auto do generalki to przesada a takie są właśnie w PL ceny.
Przesadzasz...za 7-8 tys możesz spokojnie kupić autko z pierwszej serii wymagające dopieszczenia ale nie generalki...Albo 924 w naprawdę fajnym stanie - także S.
A tak wogóle, to "czarnulka" stoi już w warsztacie i zaczynają się prace. Na poczatek wywaliłem dwa gniazda os spod maski ( na szczęście opuszczone) i troszkę go "odszlamiłem", teraz pójdzie na kanał do sprawdzenia silnika i spodu...i być może jeszcze dziś do mnie "zagada" jeśli wstępna inspekcja wyjdzie korzystnie.
Pierwsze zdjęcia jak tylko znajdę kawałek kabla, żeby przypiąć aparat (wziąłem...nie ten kabel z pośpiechu, a jestem chwilowo poza domem)
kierownica od audi tylko na potrzeby transportu. Orginalna kierownica czeka już w warsztacie.
img]http://i265.photobucket.com/albums/ii211/jadakpl/944/czarnulka2.jpg[/img]
Widok, który zwalił mnie z nóg...butla...a właściwie beczka na gaz...
tak wygląda nieco sponiewierany dyfuzor (ja mu troszkę pomogłem, ale inaczej nie dałoby się go wtargać na lawetę)
Tak wygląda silnik
a tak gniazdo os w silniku...(drugie - pierwsze znalezione wywaliłem od razu...)
znaczek na masce...jak widać "rzeźbiarz" był uzdolniony plastycznie;)
zegary: Prękość w km/h ale licznik zużycia paliwa w galonach na godzinę i milach na galon
i konsola środkowa
I jeszcze okleina deski:
Oczywiście można wskoczyć od razu na mój album na photobuckecie