Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
PostNapisane: 6.06.2018, 11:06 

Nr klubowicza: 615
Takie rzeczy to tylko we Francji - https://911andco.fr/annuaire/annonce/passion-911

996 C4S

PostNapisane: 6.06.2018, 13:23 

arq napisał(a):
Kolego Mik991 trochę racji jest z tym, że na forum bywają różni ludzie i tacy co się udzielają czy nie czy mają takie auto czy inne znam to doskonale i nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie tak naprawdę, a ludzie bywają różni - kiedyś no dobra no nie tak dawno temu bo w czasie szkoły byłem adminem bardzo popularnego forum... no dobra pochwale się :mrgreen: vwgolf.pl :mrgreen: także prosze mi uwierzyć książkę mógłbym napisać na ten temat :mrgreen: ale z racji braku czasu niestety nie jest to możliwe póki co :mrgreen:

A to, że przy okazji jestem "handlarzem" może bardziej hobbystycznie ale nieważne czy uczciwym ponad normę to i tak nic nie zmienia bo i tak 80% sprzedających posiadających więcej jak 3 auta na stanie :mrgreen: ląduje w jednym worze czym przykładem są wypowiedzi na forum tak jak widać moje i najbardziej szczere i prawdziwe bez ściem bo szanuje szczerość na forum 8)
I absolutnie nie mam żadnych uwag co do tego ani pretensji do nikogo bo po to jest forum aby każdy wyraził własne zdanie w danym temacie, ważne aby była to szczera wypowiedź i na temat, a nie złośliwa 8)

Dziękuje Wam wszystkim przy okazji i chciałbym aby temat został we właściwym torze :mrgreen:
Jeśli miałbym miano admina musiałbym go lekko podporządkować aby tyczył jednej konkretnej sprawy czyli wracamy Panowie do sprzedaży mojej 911tki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?

Dzisiaj ktoś ze Słowacji dzwonił chyba (z ogłoszenia na mobile wg mnie ale nie pytałem bo zawalony robotą byłem i nie wchodziłem w dyskusje w języku "po łamanym Polskim :mrgreen: " i pytał czy nie przyjadę nią do Koszyc pokazać bo jest bardzo zainteresowany nosz qrfa ręce opadają :mrgreen: toć specjalnie nią nie jeżdżę, kilometrów nie nabijam nie mówiąc o koniecznym przelocie raz na 2 m-ce do ronda w Kolbudach i spowrotem :mrgreen: a ten tu z takim czymś i to nie pierwszy bo byli lepsi :banghead:
Ale jestem dobrej myśli bo widzę to po moich "rumpelkach na handel dla przeciętnego Kowalskiego", że warto czekać na tego jedynego konkretnego nowego nabywce :mrgreen: jak to mówią kwestia czasu i pieniędzy :mrgreen:
Ale póki co nie ma to jak widok paru prosiąt w rzędzie :mrgreen: jakoś uspakajająco to na mnie działa :mrgreen:
A może sąsiad kawałek ziemi odstąpi to będzie na zagrodę coś w ten deseń jak na fotce poniżej bo klasa by było coś takiego postawić na wiosce i trzymać tam tylko prosięta :mrgreen:

A ten załącznik czemu ma służyć? To jest Twój garaż ,czy robi za ilustrację ogólną do Twojego posta?

PostNapisane: 6.06.2018, 13:38 

Nr klubowicza: 615
to zdjęcie ze strony francuskiego warsztatu - link w poprzednim poście.

996 C4S

PostNapisane: 6.06.2018, 14:35 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Ja tam widzę zupełnie coś innego. Arq pisał że chciałby wybudować coś podobnego, a nie że to jego chlewik.

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

PostNapisane: 6.06.2018, 16:38 

Nr klubowicza: 381
Weźcie przestańcie już bić pianę i uspokójcie się trochę. Męczycie chłopa, a on i tak bardzo kulturalnie się broni. "Wsadził zdjęcie", "Nie wierz nigdy handlarzowi", "handluje samochodami" - i co z tego? Napisał co sprzedaje, jak było uderzone itd - nie pasuje cena? to nie kupujcie. Widzę, że niektórym się handlarz samochodami kojarzy z kim? Sutenerem? Złodziejem? A gdzie kupujecie samochody? U dealera? A to nie jest handlarz? Czytam ten wątek i coraz mi trudniej si powstrzymać od wypowiedzi...

Wyjaśniając: tak, zajmuję się zawodowo branżą automotive od wielu lat na różnych płaszczyznach i również sprzedaję samochody. I to zawód jak każdy inny, albo jeszcze lepszy - bo potrafi być bardzo pasjonujący. I dla mnie taki jest. NIe wsadzajcie wszystkich do jednego wora z handlarzem Mirkiem i jego przywarami, bo kultura na tym forum momentami jest jak na forum bmw e39 w gazie.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

*Porsche 911

PostNapisane: 6.06.2018, 17:16 

Nr klubowicza: 263
Proste jeszcze jeden post, który nic nie wnosi a bije pianę - posprzątam do pierwszego postu i tyle.

Obrazek

PostNapisane: 6.06.2018, 21:42 

Jarecki napisał(a):
Weźcie przestańcie już bić pianę i uspokójcie się trochę. Męczycie chłopa, a on i tak bardzo kulturalnie się broni. "Wsadził zdjęcie", "Nie wierz nigdy handlarzowi", "handluje samochodami" - i co z tego? Napisał co sprzedaje, jak było uderzone itd - nie pasuje cena? to nie kupujcie. Widzę, że niektórym się handlarz samochodami kojarzy z kim? Sutenerem? Złodziejem? A gdzie kupujecie samochody? U dealera? A to nie jest handlarz? Czytam ten wątek i coraz mi trudniej si powstrzymać od wypowiedzi...

Wyjaśniając: tak, zajmuję się zawodowo branżą automotive od wielu lat na różnych płaszczyznach i również sprzedaję samochody. I to zawód jak każdy inny, albo jeszcze lepszy - bo potrafi być bardzo pasjonujący. I dla mnie taki jest. NIe wsadzajcie wszystkich do jednego wora z handlarzem Mirkiem i jego przywarami, bo kultura na tym forum momentami jest jak na forum bmw e39 w gazie.
+1
I tym sposobem @Jarecki zakończył debatę.

Pozdrawiam,
Michał

PostNapisane: 6.06.2018, 23:58 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 281
Daro. napisał(a):
Proste jeszcze jeden post, który nic nie wnosi a bije pianę - posprzątam do pierwszego postu i tyle.

Darku
Posprzątaj bo wygląda na to, że mamy tu kilku nudzących się osobników, ktorzy generalnie mają za dużo czasu w życiu i chyba im się nudzi...
Pozdrawiam serdecznie
Mata
Ps. Mój post w czyszczeniu też skasuj :-)

jest: 356C '65, 912 '66, 914-6 '70, 996 Millennium '00, 126p S ’78, R129 500SL ’92

było: 914-4 ’73, 914-4 CanAm '74, 924 '79, 944 '84, 944S2 cabrio '90, 968 cabrio '92, 986S '00, 996.2 targa '03

Michał
IG: mr.mata912

PostNapisane: 6.06.2018, 23:58 

moon48 jak i Grzegorz 66 jesteście IDEALNYM przykładem jak łatwo na forum można rozpętać piekło, że tak trudno przeczytać ze zrozumieniem to aż w głowie się nie mieści :banghead:

Wiecie tak naprawdę to spodziewałem się sporo więcej ataku przez to zdjęcie z googla 8) dwie osoby to imponujący wynik bo gdzie indziej już nie powiem gdzie :mrgreen: byłoby kilka stron hejtu i bluzg :mrgreen:

Jarecki: :wink: :D Dobrze, że choć ktoś doceni :mrgreen:

PostNapisane: 7.06.2018, 0:00 

Mata napisał(a):
Daro. napisał(a):

Darku
Posprzątaj bo wygląda na to, że mamy tu kilku nudzących się osobników, ktorzy generalnie mają za dużo czasu w życiu i chyba im się nudzi...
Pozdrawiam serdecznie
Mata
Ps. Mój post w czyszczeniu też skasuj :-)

Panowie, a ja wręcz przeciwnie bym temat zostawił gdyż sporo edukacji wnosi dla potomnych :mrgreen: 8)

PostNapisane: 22.06.2018, 20:35 

Auto dziś zostało sprzedane :?

Muszę powiedzieć pomimo, że nie europejczyk to zainteresowanie w ostatnim czasie miało ogromne nawet z forum spory odzew i próby zamian ale ogólnie z ogłoszeń bardzo mało klientów z gotówką muszę przyznać praktycznie wszyscy na zamiany :| tylko z Niemiec konkretniejsze telefony ale to znowu z zapytaniami o dostawę na teren Niemiec a to już mi się nie uśmiechało.

Panowie dzięki za dyskusje i do zobaczenia pewnie kiedyś :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 51 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]