Kolego Mik991 trochę racji jest z tym, że na forum bywają różni ludzie i tacy co się udzielają czy nie czy mają takie auto czy inne znam to doskonale i nigdy nie wiadomo kto jest po drugiej stronie tak naprawdę, a ludzie bywają różni - kiedyś no dobra no nie tak dawno temu bo w czasie szkoły byłem adminem bardzo popularnego forum... no dobra pochwale się
vwgolf.pl
także prosze mi uwierzyć książkę mógłbym napisać na ten temat
ale z racji braku czasu niestety nie jest to możliwe póki co
A to, że przy okazji jestem "handlarzem" może bardziej hobbystycznie ale nieważne czy uczciwym ponad normę to i tak nic nie zmienia bo i tak 80% sprzedających posiadających więcej jak 3 auta na stanie
ląduje w jednym worze czym przykładem są wypowiedzi na forum tak jak widać moje i najbardziej szczere i prawdziwe bez ściem bo szanuje szczerość na forum
I absolutnie nie mam żadnych uwag co do tego ani pretensji do nikogo bo po to jest forum aby każdy wyraził własne zdanie w danym temacie, ważne aby była to szczera wypowiedź i na temat, a nie złośliwa
Dziękuje Wam wszystkim przy okazji i chciałbym aby temat został we właściwym torze
Jeśli miałbym miano admina musiałbym go lekko podporządkować aby tyczył jednej konkretnej sprawy czyli wracamy Panowie do sprzedaży mojej 911tki
?
Dzisiaj ktoś ze Słowacji dzwonił chyba (z ogłoszenia na mobile wg mnie ale nie pytałem bo zawalony robotą byłem i nie wchodziłem w dyskusje w języku "po łamanym Polskim
" i pytał czy nie przyjadę nią do Koszyc pokazać bo jest bardzo zainteresowany nosz qrfa ręce opadają
toć specjalnie nią nie jeżdżę, kilometrów nie nabijam nie mówiąc o koniecznym przelocie raz na 2 m-ce do ronda w Kolbudach i spowrotem
a ten tu z takim czymś i to nie pierwszy bo byli lepsi
Ale jestem dobrej myśli bo widzę to po moich "rumpelkach na handel dla przeciętnego Kowalskiego", że warto czekać na tego jedynego konkretnego nowego nabywce
jak to mówią kwestia czasu i pieniędzy
Ale póki co nie ma to jak widok paru prosiąt w rzędzie
jakoś uspakajająco to na mnie działa
A może sąsiad kawałek ziemi odstąpi to będzie na zagrodę coś w ten deseń jak na fotce poniżej bo klasa by było coś takiego postawić na wiosce i trzymać tam tylko prosięta
A ten załącznik czemu ma służyć? To jest Twój garaż ,czy robi za ilustrację ogólną do Twojego posta?