Jeszcze w weekend był również dostępny monumentalny film dokumentalny autorstwa Mateusza Rodziejczaka: Robert Kubica - Unfinished Story. Niestety YouTube już ze swoich zasobów go wykopał...
Moje szczęście, że zdążyłem obejrzeć. 1,5 dekady wspomnień mi się od razu odtworzyło. Coś pięknego
Nr klubowicza: 263
Projekty wyglądają super zapewne nie na nasz purystyczny rynek, lecz w znacznym stopniu podnoszą atrakcyjność tego modelu. Przy np obcierce boku i konieczności wymiany elementów to ciekawa alternatywa.
A ten mnie rozwalił ciekawe czy Porsche robiąc nowe 935 nie wzorowało się na nim?
Nowy rekord Porsche w kategorii aut seryjnych na Nürburgring Norschleife! 6:40.3 w 911 GT2 RS Manthey Racing
Średnia to 185,261 km/h! Porsche 911 GT3 R w kwalifikacjach do N24h (Nord + pętla GP) miało 186,792 km/h, Średnia GT2 RS dałaby 17 pole startowe do wyścigu! Seryjnym autem!
I w bonusie Nico Rosberg bawi się 918 Onboard ryje beret
Nr klubowicza: 566
simprez napisał(a):
I w bonusie Nico Rosberg bawi się 918 Onboard ryje beret
Przy każdej okazji auto próbowało wyrzucić Nika z auta ale on był niesamowicie szybki w kontrach. Cóż za umiejętności! Auto nie dla każdego - albo dla każdego kierowcy F1