Jeszcze w weekend był również dostępny monumentalny film dokumentalny autorstwa Mateusza Rodziejczaka: Robert Kubica - Unfinished Story. Niestety YouTube już ze swoich zasobów go wykopał...
Moje szczęście, że zdążyłem obejrzeć. 1,5 dekady wspomnień mi się od razu odtworzyło. Coś pięknego
Projekty wyglądają super zapewne nie na nasz purystyczny rynek, lecz w znacznym stopniu podnoszą atrakcyjność tego modelu. Przy np obcierce boku i konieczności wymiany elementów to ciekawa alternatywa.
A ten mnie rozwalił ciekawe czy Porsche robiąc nowe 935 nie wzorowało się na nim?
Nowy rekord Porsche w kategorii aut seryjnych na Nürburgring Norschleife! 6:40.3 w 911 GT2 RS Manthey Racing
Średnia to 185,261 km/h! Porsche 911 GT3 R w kwalifikacjach do N24h (Nord + pętla GP) miało 186,792 km/h, Średnia GT2 RS dałaby 17 pole startowe do wyścigu! Seryjnym autem!
I w bonusie Nico Rosberg bawi się 918 Onboard ryje beret
Nr klubowicza: 566
simprez napisał(a):
I w bonusie Nico Rosberg bawi się 918 Onboard ryje beret
Przy każdej okazji auto próbowało wyrzucić Nika z auta ale on był niesamowicie szybki w kontrach. Cóż za umiejętności! Auto nie dla każdego - albo dla każdego kierowcy F1