Nr klubowicza: 078
moon48 napisał(a):
biała kolekcja Porsche, ktoś ma fantazję i jeszcze więcej pieniędzy
OMG... Robi wrażenie. Wartość takiej kolekcji chyba nie do policzenia.
Ale takie niesamowite auta z zerowymi przebiegami to jest straszne Kupić nowe Porsche i wstawić do wielkiej hali - mi coś takiego po prostu nie mieści się w głowie Choć może sposób myślenia zmienia się w zależności od ilości zer na koncie.
Nr klubowicza: 615
IMHO takie trochę pitolenie. Wiadomo, że Touring to inna liga a, moim skromnym zdaniem, T to taki pic marketingowy. Wolałbym kupić podstawowe 911 w manualu. Po upływie okresu gwarancyjnego wrzucić soft GTSowy i jazda, masz T+
Nr klubowicza: 263
Może i autko ciekawe lecz materiał słabo nagrany nie mogłem dotrwać nawet do połowy. Zerżnęli to Jimmy of geli ale to tylko wyszło na plus A jak z ceną? pewnie powyżej 6 dych, a to jak na kolejną zabawkę istotne.
Nie mam pojęcia ile kosztuje ale obstawiam że coś ok.70tys.Jak ktoś ma dom pod miastem albo lubi od czasu do czasu wyskoczyć turystycznie, a nie chce wydawać min.pół bani na paliwożerne G500,to taki samochodzik jest ciekawym rozwiązaniem. To japoniec,więc pewnie też rzadziej będzie na serwisach.Zresztą tam nie ma co się psuć.Mi się podoba,żona woli G