Autor |
Wiadomość |
kecaj73
|
Napisane: 24.07.2022, 10:50 |
|
|
Romcio napisał(a): PDmobil +1 Odezwało się grono macho. Oczywiści lepiej gdyby laska wypinała tyłek bo nie pasuje że ma sposób na robienie kasy. Kecaj73 skąd wiesz że ona jest pusta, rozmawiałeś , znasz osobiście -wątpię a oceniasz. Ale ja nawet nie mam ochoty z nią rozmawiać.
|
|
Góra |
|
fx45
|
Napisane: 24.07.2022, 11:22 |
|
|
Takie oto czasy nastały. Wszystkiego dużo, tylko ludzi brak ....
|
|
Góra |
|
tsubasa
|
Napisane: 24.07.2022, 12:01 |
|
|
Prawda taka że my już nie rozumiemy czasem swoich własnych dzieci.. Wyginiemy jak dinozaury z tymi naszymi starociami
|
|
Góra |
|
Vjackmax
|
Napisane: 24.07.2022, 14:00 |
|
|
Może piękna (kwestia gustu) może mądra (inaczej?) ale nie o tym i nie w tym rzecz.
Dyskwalifikuje tę osóbkę PREMEDYTACJA z jaką dla korzyści czysto finansowych wykorzystuje dużą grupę populacji z poziomem rozwoju mózgu w postaci wczesnego kalafiora.
|
|
Góra |
|
JayKay
|
Napisane: 24.07.2022, 14:22 |
|
Nr klubowicza: 797
|
Przykro się czyta te komentarze. Ja osobiście nie posiadam FB, na IG mam polubione tylko strony motoryzacyjne - ale co komu przeszkadza taki sposób zarabiania pieniędzy jak bycie „influencerem”?! I co Was to obchodzi jakie auto kupiła? Jak dla mnie może mieć największą w Polsce kolekcję Porsche. Wyżyny kultury osobistej - z pogardą i wyższością pisać o kimś, kogo się nie zna tylko dlatego, że dana osoba osiągnęła (zapewne godny pozazdroszczenia) status finansowy. I rozumiem, że tutaj przeważają altruiści pracujący pro bono, a na Porsche pieniądze dostali od wróżki bo jak z „premedytacją” można za pracę oczekiwać wynagrodzenia.
|
|
Góra |
|
zibi911
|
Napisane: 25.07.2022, 12:16 |
|
Dołączył: 23.02.2008 Posty: 865 Lokalizacja: Drammen/Wadowice
Nr klubowicza: 318
|
JayKay napisał(a): Przykro się czyta te komentarze. Ja osobiście nie posiadam FB, na IG mam polubione tylko strony motoryzacyjne - ale co komu przeszkadza taki sposób zarabiania pieniędzy jak bycie „influencerem”?! I co Was to obchodzi jakie auto kupiła? Jak dla mnie może mieć największą w Polsce kolekcję Porsche. Wyżyny kultury osobistej - z pogardą i wyższością pisać o kimś, kogo się nie zna tylko dlatego, że dana osoba osiągnęła (zapewne godny pozazdroszczenia) status finansowy. I rozumiem, że tutaj przeważają altruiści pracujący pro bono, a na Porsche pieniądze dostali od wróżki bo jak z „premedytacją” można za pracę oczekiwać wynagrodzenia. +1
|
|
Góra |
|
ChrisR
|
Napisane: 25.07.2022, 14:25 |
|
|
zibi911 napisał(a): JayKay napisał(a): Przykro się czyta te komentarze. Ja osobiście nie posiadam FB, na IG mam polubione tylko strony motoryzacyjne - ale co komu przeszkadza taki sposób zarabiania pieniędzy jak bycie „influencerem”?! I co Was to obchodzi jakie auto kupiła? Jak dla mnie może mieć największą w Polsce kolekcję Porsche. Wyżyny kultury osobistej - z pogardą i wyższością pisać o kimś, kogo się nie zna tylko dlatego, że dana osoba osiągnęła (zapewne godny pozazdroszczenia) status finansowy. I rozumiem, że tutaj przeważają altruiści pracujący pro bono, a na Porsche pieniądze dostali od wróżki bo jak z „premedytacją” można za pracę oczekiwać wynagrodzenia. +1 +2 Nie rozumiem fenomenu influencerów, ale jeszcze gorszy jest hejt bo ktoś inny, w inny sposób zarobił pieniądze etc.
|
|
Góra |
|
Arekk
|
Napisane: 25.07.2022, 15:22 |
|
|
Panowie,dajcie spokój,Porsche to nie jest marka dla wybranych.
|
|
Góra |
|
Krzysiek (Poznań)
|
Napisane: 25.07.2022, 15:36 |
|
Nr klubowicza: 785
|
+3 Dziewczyna zna się na autach i podobnie jak wielu z nas marzyła o Porsche
|
|
Góra |
|
BartekG
|
Napisane: 25.07.2022, 19:04 |
|
Nr klubowicza: 770
|
+4 Ja myślałem że każdy może mieć Porsche są jakieś kryteria ?? Widzę że niektórzy tutaj wyżej sr.. niż tyłki mają No i oczywiście ZAPRASZAM KOLEŻANKĘ DO KLUBU - jak już ma , to może i klub ją zainteresuje Większość jest sympatyczna
Góra |
|
Barti
|
Napisane: 25.07.2022, 22:16 |
|
Nr klubowicza: 730
|
BartekG napisał(a): Większość jest sympatyczna +1
|
|
Góra |
|
kecaj73
|
Napisane: 26.07.2022, 6:47 |
|
|
Vjackmax napisał(a): Może piękna (kwestia gustu) może mądra (inaczej?) ale nie o tym i nie w tym rzecz.
Dyskwalifikuje tę osóbkę PREMEDYTACJA z jaką dla korzyści czysto finansowych wykorzystuje dużą grupę populacji z poziomem rozwoju mózgu w postaci wczesnego kalafiora. +1 Takie chore czasy że promowana jest tandeta i ludzie żyją życiem innych
|
|
Góra |
|
maja22
|
Napisane: 26.07.2022, 8:08 |
|
Nr klubowicza: 517
|
Legendy...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Góra |
|
Romcio
|
Napisane: 26.07.2022, 9:56 |
|
|
Kecaj73 -1 Nie znasz ,nie rozmawiałeś , nie masz ochoty porozmawiać =TO NIE OCENIAJ.
|
|
Góra |
|
kecaj73
|
Napisane: 26.07.2022, 10:07 |
|
|
Romcio napisał(a): Kecaj73 -1 Nie znasz ,nie rozmawiałeś , nie masz ochoty porozmawiać =TO NIE OCENIAJ. A to już nie można mieć swojego zdania ? Głupocie trzeba klaskać? Dla mnie to zero i tyle. Sprzedawanie i promowanie ,,byle jakości,, I nie musisz drukowanymi. Jeszcze, mimo wieku oczy mam w miarę sprawne.
|
|
Góra |
|
JayKay
|
Napisane: 26.07.2022, 10:20 |
|
|
kecaj73 napisał(a): Romcio napisał(a): Kecaj73 -1 Nie znasz ,nie rozmawiałeś , nie masz ochoty porozmawiać =TO NIE OCENIAJ. A to już nie można mieć swojego zdania ? Głupocie trzeba klaskać? Dla mnie to zero i tyle. Sprzedawanie i promowanie ,,byle jakości,, I nie musisz drukowanymi. Jeszcze, mimo wieku oczy mam w miarę sprawne. Istnieje zasadnicza różnica, pomiędzy „posiadaniem zdania” i ewentualnym komentarzem - „nie podoba mi się taki styl życia”, a uwłaczaniem komuś bo coś wykracza poza Twoje „standardy”. Nie ma to jak w pejoratywny sposób ocenić kogoś, samemu w wyrażaniu oceny schodząc do poziomu… sam sobie odpowiedz jakiego.
|
|
Góra |
|
kecaj73
|
Napisane: 26.07.2022, 11:05 |
|
|
JayKay napisał(a): kecaj73 napisał(a): Romcio napisał(a): Kecaj73 -1 Nie znasz ,nie rozmawiałeś , nie masz ochoty porozmawiać =TO NIE OCENIAJ. A to już nie można mieć swojego zdania ? Głupocie trzeba klaskać? Dla mnie to zero i tyle. Sprzedawanie i promowanie ,,byle jakości,, I nie musisz drukowanymi. Jeszcze, mimo wieku oczy mam w miarę sprawne. Istnieje zasadnicza różnica, pomiędzy „posiadaniem zdania” i ewentualnym komentarzem - „nie podoba mi się taki styl życia”, a uwłaczaniem komuś bo coś wykracza poza Twoje „standardy”. Nie ma to jak w pejoratywny sposób ocenić kogoś, samemu w wyrażaniu oceny schodząc do poziomu… sam sobie odpowiedz jakiego. Jeśli skomentuję to że nie jestem fanem patologii to może wtedy zrozumiesz co mam w swoich standardach, jeśli już się na nie powołujesz. Jeśli nie zrozumiesz to trudno, nie pomogę.
|
|
Góra |
|
JayKay
|
Napisane: 26.07.2022, 11:34 |
|
|
kecaj73 napisał(a): Jeśli skomentuję to że nie jestem fanem patologii to może wtedy zrozumiesz co mam w swoich standardach, jeśli już się na nie powołujesz. Jeśli nie zrozumiesz to trudno, nie pomogę. Pozwól, że zgodzę się z Tobą w jednym - również nie jestem fanem patologii. kecaj73 napisał(a): Głupocie trzeba klaskać? Dla mnie to zero i tyle. Sprzedawanie i promowanie ,,byle jakości,,
kecaj73 napisał(a): +1 Takie chore czasy że promowana jest tandeta i ludzie żyją życiem innych
BTW - widać, nie żyjesz tym w ogóle, skoro tak gorliwy hejt... kecaj73 napisał(a): Ja mam choć w klubie nie jestem i zapewne nie będę. A co mam do takich pustych ludzi jak ta lala ? Wartości zero. To nie jest pasją do Porsche. To jest tylko pusty lans. Dlatego osobiście wolę środowisko ubogich Porsche jak np 924 bo tam jest jeszcze pasja. Oczywiście wiem że i grube i nowe Porsche posiadają też wartościowi ludzie, ale to chyba już wyjątki. Dla mnie np., standard wypowiedzi cytowany powyżej zakrawa o patologię, a na pewno "kulturową hipokryzję". Bo wszystko można powiedzieć, ale z klasą. I jest tu kilka postów innych osób, jeszcze bardziej radykalnych niż Twoje - odnoszę się jednak do "naszej" wymiany zdań. I tym oto sposobem: kecaj73 napisał(a): Ale ja nawet nie mam ochoty z nią rozmawiać. I kolejny raz Cię zacytuję, bo mam tak samo jak Ty - w konwersacji z Tobą. Pozdrawiam Fajny konfig, dziewczyny nie znam, nie mam potrzeby znać mimo to jestem daleki od uwłaczania jej jak i nikomu innemu - życzę jej samych miłych chwil z pięknym autem jakie kupiła. Nie interesuje mnie jak zarobiła, dopóki pieniądze nie pochodzą z przestępstwa - a raczej tak nie jest.
|
|
Góra |
|
kecaj73
|
Napisane: 26.07.2022, 12:36 |
|
|
JayKay napisał(a): kecaj73 napisał(a): Jeśli skomentuję to że nie jestem fanem patologii to może wtedy zrozumiesz co mam w swoich standardach, jeśli już się na nie powołujesz. Jeśli nie zrozumiesz to trudno, nie pomogę. Pozwól, że zgodzę się z Tobą w jednym - również nie jestem fanem patologii. kecaj73 napisał(a): Głupocie trzeba klaskać? Dla mnie to zero i tyle. Sprzedawanie i promowanie ,,byle jakości,,
kecaj73 napisał(a): +1 Takie chore czasy że promowana jest tandeta i ludzie żyją życiem innych
BTW - widać, nie żyjesz tym w ogóle, skoro tak gorliwy hejt... kecaj73 napisał(a): Ja mam choć w klubie nie jestem i zapewne nie będę. A co mam do takich pustych ludzi jak ta lala ? Wartości zero. To nie jest pasją do Porsche. To jest tylko pusty lans. Dlatego osobiście wolę środowisko ubogich Porsche jak np 924 bo tam jest jeszcze pasja. Oczywiście wiem że i grube i nowe Porsche posiadają też wartościowi ludzie, ale to chyba już wyjątki. Dla mnie np., standard wypowiedzi cytowany powyżej zakrawa o patologię, a na pewno "kulturową hipokryzję". Bo wszystko można powiedzieć, ale z klasą. I jest tu kilka postów innych osób, jeszcze bardziej radykalnych niż Twoje - odnoszę się jednak do "naszej" wymiany zdań. I tym oto sposobem: kecaj73 napisał(a): Ale ja nawet nie mam ochoty z nią rozmawiać. I kolejny raz Cię zacytuję, bo mam tak samo jak Ty - w konwersacji z Tobą. Pozdrawiam Fajny konfig, dziewczyny nie znam, nie mam potrzeby znać mimo to jestem daleki od uwłaczania jej jak i nikomu innemu - życzę jej samych miłych chwil z pięknym autem jakie kupiła. Nie interesuje mnie jak zarobiła, dopóki pieniądze nie pochodzą z przestępstwa - a raczej tak nie jest. No popatrz. Mam dzisiaj czas to sobie czytam i piszę. Chyba że też nie mogę ? Ale widzę też masz czas więc sobie pisz, po to jest ten wątek na forum. A tam czego jej życzysz to mnie nie interesuje. Możesz ją nawet obserwować i wznosić echy i achy. Wartość może dla Ciebie dodana.
|
|
Góra |
|
Eternit
|
Napisane: 26.07.2022, 15:19 |
|
|
Smutni, starzy ludzie... Włos się jeży na głowie, czytając niektóre wypowiedzi.
|
|
Góra |
|
|