Też zauważyłem, że z tą kierownicą /przycisk przy poduszce/ jest coś nie tak, szczeliny z przodu przy zderzaku tez rzucają się w oczy, nie ma plastiku pod montaż tablicy rejestracyjnej, niby "drobiazgi", ale dają do myślenia. Nie ma zaznaczonej opcji 'bezwypadkowy', więc oczy miej szeroko otwarte.
Trafne spostrzeżenie. faktycznie ta szczelina jest dość spora na kierownicy. Właściciel twierdzi, że byl lakierowany tylko tylny błotnik od przycierki ale większość tak mówi...
Uszkodzenia wcale nie muszą być blachy karoserii, samochód /nie koniecznie ten/ mógł być uszkodzony dołem (po zawieszeniu)- dlatego dobrze wjechać na podnośnik i dokładnie sprawdzić, najlepiej z fachowcem i to od Porsche.
Tak jest. Sam byt tak z pewnością zrobił. Oczywiście zdjęć brak. Stara śpiewka, ze to za kadencji poprzedniego właściciela, a nie dostał od niego zdjęć.... Coraz wicek wątpliwości... Ale pojechać i obejrzeć muszę, bo spać nie mogę
Nr klubowicza: 258
Mariusz B napisał(a):
Tak jest. Sam byt tak z pewnością zrobił. Oczywiście zdjęć brak. Stara śpiewka, ze to za kadencji poprzedniego właściciela, a nie dostał od niego zdjęć.... Coraz wicek wątpliwości... Ale pojechać i obejrzeć muszę, bo spać nie mogę
No i przejedz się nim. Trochę przyjemności tez Ci się należy za wysiłek.