Nie sądziłem, że rozpęta się taka afera po ocenie głupiego samochodu:) Nie wiedziałem też do kogo należy w.w pojazd(teraz już wiem😌)
Oceniłem co podesłali. Nie wiedziałem również że "klubowych" samochodów nie wypada oceniać.
Forum pubiliczne niestety ma swoje prawa i nawet jak będę dostawał pogróżku na pw. to i tak opiszę co mi w nich się podoba,a co nie.
Arek, w żadnym zdaniu nie odniosłeś się do lamp które, jak zauważyłem, są nieorginalne. Ze zdjęć wynika że są zamiennikami,ale jak zaznaczyłem trzeba zobaczyć na żywo.
To są 65-66
Załącznik:
IMG-20201213-WA0028.jpg
Załącznik:
IMG-20201213-WA0029.jpg
A nowe
Załącznik:
IMG-20201213-WA0030.jpg
Poproszę o większe zdjęcia.
Co do uszczelek, nie jest prawdą (jak napisałeś na pw. ) że takie sprzedają w Porsche. W nosie mam to, kto i jakie stosuje je w swoich nieautoryzowanych warsztatach...powinny być orginalne a są zamienniki. Za taką kasę można się domagać.
Co do niespełnionych marzeń mógłbym Cię zadziwić, i nie muszą być one związane wyłącznie z marką Porsche.
Mimo to, w kwietniu dobieram w pełni orginalne, po pełnej renowacji...
Załącznik:
IMG-20201128-WA0001.jpg
Proszę, nie traktuj wszystkich miarą, jakich być może traktujesz swoich pracowników.
Pozwolisz też, że nie będę odpowiadał na inne Twoje żale wysłane na pw. .Nie życzę sobie wycieczek osobistych.
Odpiszę wyjątkowo w dwóch słowach((nie publicznie) bo tu mogę dostać "bana")) .
Obecnie mam 997 i jestem na forum PCP co nie piwinno dziwić.
I prośba, odnoś się do tematu a nie wycieczek typu ilu na forach"obraziłem", sugerując kto mnie lubi a kto nie. Jesteśmy dorośli i w powinieneś wiedzieć że w pewnym wieku ludzie nie zwracają uwagi na takie bzdety.
Dziwi mnie tylko że sam potrafisz srogo oceniać czyjeś oferty ze zdjęć, a jak dotyczy to Twojej, to jesteś zbulwersowany. Dział na tym forum dotyczy udzielania opinii. Można je podważać, ale nie personalnie kogoś obrażać.
Pozdrawiam.