Nr klubowicza: 263
Czy aby w tym wszystkim nie chodzi o uśmiech na twarzy zarówno z posiadania jaki zabawy tymi autami czy to na torze czy to w składaniu Lego itd? To tylko kupka blachy i parę śrubek a wywołuje tyle emocji mam nadzieję pozytywnych emocji.
he.. he.. wyłonili się znawcy którzy nawet nie widzieli z daleka - obyście tylko takie druciarstwo w życiu stosowali w każdej dziedzinie, to naprawdę będzie dobrze
Krytykę trzeba przyjąć równie dobrze jak pochwałę.
Odpowiedź negatywnymi emocjami jest tutaj zupełnie zbędna. Natomiast reagując słowami: „Dzięki za opinię" skutecznie zamkniesz temat w większości wypadków. Co ważniejsze, zamkniesz go z klasą. A nie w tym stylu jak to zrobiłeś wyżej obrażając innych którzy Ciebie nie obrazili tylko wyrazili swoje zdanie.
Krytykę trzeba przyjąć równie dobrze jak pochwałę.
Odpowiedź negatywnymi emocjami jest tutaj zupełnie zbędna. Natomiast reagując słowami: „Dzięki za opinię" skutecznie zamkniesz temat w większości wypadków. Co ważniejsze, zamkniesz go z klasą. A nie w tym stylu jak to zrobiłeś wyżej obrażając innych którzy Ciebie nie obrazili tylko wyrazili swoje zdanie.
Krytykować to ludzka rzecz - ale z klasą @Bristol by raczej było napisać: zobaczę jak to wygląda na żywo, poznam i wyrażę opinię. A tak to jest wyrażanie opinii o czymś o czym się nie ma pojęcia. Tylko tyle i aż tyle.
he.. he.. wyłonili się znawcy którzy nawet nie widzieli z daleka - obyście tylko takie druciarstwo w życiu stosowali w każdej dziedzinie, to naprawdę będzie dobrze
Druciarstwo to Pan zrobił przy sprzedaży rok temu 911 i nie będę przytaczał szczegółów Pan wie o co chodzi, bardzo nie ładnie Pan się zachował.
Druciarstwo to Pan zrobił przy sprzedaży rok temu 911 i nie będę przytaczał szczegółów Pan wie o co chodzi, bardzo nie ładnie Pan się zachował.
Panie Jacku, proszę sobie nie robić żartów publicznie. Oczywiście, że wiem o co chodzi i to chyba druciarstwo nie w tą stronę zadziałało. Czekaliśmy na Pana decyzję i nie mogliśmy się doczekać. Pozdrawiam i cieszę się, że Pan znalazł wymarzone auto. A insynuacje i niedomówienia, tym bardziej publiczne wyjaśniam od ręki.
Wpadnę z przyjemnością w czwartek po południu zobaczyć co tym razem zdłubiecie
Będę i ja, o ile mi chłopaki z porschepana ogarną boxa do jutra bo większy serwis robimy. Może jakiś mały spot PCP? Ja mogę być tylko jutro, planuje wpaść tak około 15.
Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka
Jako że między piątkiem a niedzielą nie ma mnie postaram się dziś podjechać, z zaciekawieniem poobserwować i się przekonać, o ile zaproszenie aktualne.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5073 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
Powiem Wam szczerze, że po dzisiejszej wizycie w Łomiankach i tym co tam zobaczyłem z niecierpliwością czekam jak dwa kolejne "polskie" RWB zaprarkują przez 911 Garage...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.