Nr klubowicza: 263
Czy aby w tym wszystkim nie chodzi o uśmiech na twarzy zarówno z posiadania jaki zabawy tymi autami czy to na torze czy to w składaniu Lego itd? To tylko kupka blachy i parę śrubek a wywołuje tyle emocji mam nadzieję pozytywnych emocji.
Nr klubowicza: 381
he.. he.. wyłonili się znawcy którzy nawet nie widzieli z daleka - obyście tylko takie druciarstwo w życiu stosowali w każdej dziedzinie, to naprawdę będzie dobrze
Krytykę trzeba przyjąć równie dobrze jak pochwałę.
Odpowiedź negatywnymi emocjami jest tutaj zupełnie zbędna. Natomiast reagując słowami: „Dzięki za opinię" skutecznie zamkniesz temat w większości wypadków. Co ważniejsze, zamkniesz go z klasą. A nie w tym stylu jak to zrobiłeś wyżej obrażając innych którzy Ciebie nie obrazili tylko wyrazili swoje zdanie.
Bristol napisał(a):
Nie każdemu się tu musi podobać.
Krytykę trzeba przyjąć równie dobrze jak pochwałę.
Odpowiedź negatywnymi emocjami jest tutaj zupełnie zbędna. Natomiast reagując słowami: „Dzięki za opinię" skutecznie zamkniesz temat w większości wypadków. Co ważniejsze, zamkniesz go z klasą. A nie w tym stylu jak to zrobiłeś wyżej obrażając innych którzy Ciebie nie obrazili tylko wyrazili swoje zdanie.
Krytykować to ludzka rzecz - ale z klasą @Bristol by raczej było napisać: zobaczę jak to wygląda na żywo, poznam i wyrażę opinię. A tak to jest wyrażanie opinii o czymś o czym się nie ma pojęcia. Tylko tyle i aż tyle.
he.. he.. wyłonili się znawcy którzy nawet nie widzieli z daleka - obyście tylko takie druciarstwo w życiu stosowali w każdej dziedzinie, to naprawdę będzie dobrze
Druciarstwo to Pan zrobił przy sprzedaży rok temu 911 i nie będę przytaczał szczegółów Pan wie o co chodzi, bardzo nie ładnie Pan się zachował.
jacek1963 napisał(a):
Jarecki napisał(a):
Druciarstwo to Pan zrobił przy sprzedaży rok temu 911 i nie będę przytaczał szczegółów Pan wie o co chodzi, bardzo nie ładnie Pan się zachował.
Panie Jacku, proszę sobie nie robić żartów publicznie. Oczywiście, że wiem o co chodzi i to chyba druciarstwo nie w tą stronę zadziałało. Czekaliśmy na Pana decyzję i nie mogliśmy się doczekać. Pozdrawiam i cieszę się, że Pan znalazł wymarzone auto. A insynuacje i niedomówienia, tym bardziej publiczne wyjaśniam od ręki.
Wpadnę z przyjemnością w czwartek po południu zobaczyć co tym razem zdłubiecie
Będę i ja, o ile mi chłopaki z porschepana ogarną boxa do jutra bo większy serwis robimy. Może jakiś mały spot PCP? Ja mogę być tylko jutro, planuje wpaść tak około 15.
Wysłane z mojego HUAWEI NXT-L29 przy użyciu Tapatalka
Jako że między piątkiem a niedzielą nie ma mnie postaram się dziś podjechać, z zaciekawieniem poobserwować i się przekonać, o ile zaproszenie aktualne.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
Powiem Wam szczerze, że po dzisiejszej wizycie w Łomiankach i tym co tam zobaczyłem z niecierpliwością czekam jak dwa kolejne "polskie" RWB zaprarkują przez 911 Garage...
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.