Sprzedam 996.1 Carrera 4 manual. Przebieg : 85 tys. km. Ostatni wypust z przed liftu z silnikiem M96.04.
Cena to 186 000 zł (wysoka ale nie zależy mi na szybkiej sprzedaży)
Nie wystawiam auta nigdzie indziej póki co.
Auto bezwypadkowe (całe w pierwszym lakierze). Auto z Włoch gdzie miało 1 właściciela, w 2014 roku sprowadzone do Polskie przez ówczesnego Dyrektora Generalnego Porsche na Polskę (przebieg ~45 000 km). W moim
Posiadaniu od 2018.
Po sprowadzeniu auto przeszło dużą rewitalizację w Porsche Lelek. Następnie 2
serwisy w PCW potem serwisowane w Porschepana (wszelkie naprawy czy prace serwisowe robione zgodnie z sugestiami serwisu) i okazjonalnie w OSA Motors.
Auto kupiłem w 2018 r.
Auto w pełni kompletne w pełnej specyfikacji fabrycznej : wszelkie instrukcje, książka serwisowa, kody do radia, komplet 3 kluczyków, oryginalne koło zapasowe czy zestaw kluczy. W cenie oryginalny pokrowiec Porsche wraz z torbą. Ja dołożyłem oznaczenie modelu "Carrera 4" (z fabryki wyszło bez oznaczeń) a poprzedni właściciel modyfikację wydechu typu filter (częściowe obejście tłumików końcowych).
Auto świetnie skonfigurowane i wyposażone m.in: (zainteresowanym udostępnię pełną specyfikację):
1. Piękny granatowy lakier (Lapisblau) połączony z granatowym wnętrzem (Metropol Blue).
2. Sportowe siedzenia
3. 18" dwuczęściowe felgi GT3 Sport Design
4. Duży pakiet skórzany plus podsufitka z alcantary
5. Ksenony (reflektory i same klosze w bardzo dobrym stanie po pełnej renowacji w 2014)
6. Set super dodatków wizualnych : duże końcówki wydechu ze stali nierdzewnej (X54), aluminiowe osłony progów (X70); aluminiowe tarcze zegarów (X71); aluminiowa gałka dźwigni hamulca ręcznego oraz lewarek skrzyni biegów z herbem Porsche (X97,X98)
7. Porsche Sound System z radiem CDR32 (w kolejnym roku modelowym zostało to zastąpione Bose.
W ostatnim czasie z większych rzeczy auto dostało nowy komplet opon Michelin, nowe końcówki drążków kierowniczych, osłony przegubów z przodu, zbiornik wyrównawczy płynu chłodniczego.
Moim zdaniem lakier również w bardzo dobrym stanie jak na wiek auta (auto miało ceramikę). Natomiast są widoczne drobne rysy czy odpryski lakieru np. na zderzaku czy masce. Mógłbym zrobić korektę i byłby pełen błysk ale jak pisałem na początku nie odpicowuje auta do sprzedaży (jeżdżę nim regularnie).
W sprawie auta i jego stanu możecie śmiało dzwonić do Porschepana. Podobnie zgadzam się na przegląd przedzakupowy w dowolnym serwisie w Warszawie.
W cenie fajny numer rejestracyjny
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW