Wszystkie poliftowe europejskie modele boxstera/911 zawsze miały białe kierunkowskazy. Jedynym wyjątkiem jest USA, gdzie montuje się w autach żółte kierunki.
Swoją drogą mówimy o tym prosiaczku?
http://otomoto.pl/porsche-boxster-C30390954.html
Zdaje mi się, że tylny zderzak został wymieniony na wersje EU, nawet na wcześniej załączonym filmiku jest tył z ameryki i czarny napis boxster na klapie. Może jakiś mały dzwonek w PL był
?
Z zamieszczonego raportu wynika, że było to auto walone ze wszystkich stron, więc wygląda to dosyć kiepsko.
A tak w ogóle to nie pisałem na tym forum od kilku lat, ale też właśnie rozglądam się za jakąś zabaweczką już od jakiegoś czasu, nie koniecznie z logo porsche na klapie. Niestety w PL sporo trupiarni jest i chyba pozostaje tylko DE
Niestety właśnie takie ogłoszenia budują stereotyp aut za wielkiej wody, czyt. walone padaki. Chcący kupić auto nie tylko z usa, alo ogólnie z zagranicy to musisz sam osobiście tam pojechać i obadać. Wiadomo, że handlarze sprowadzają gnioty, gdyż kilka tysi trzeba na tym mieć.
Chociaż z drugiej strony kupując 10-letnie auto musisz liczyć się z tym, że jakiś tam dzwonek był. To auto nie musiało być mocno bite, zresztą to auto chyba gościu sobie sprowadził do prywatnego użytku. Raczej nikt skejki z 3 aut by dla siebie nie kupił. Sam ostatnio oglądałem caymana 2007 za 100 tys. i 3 szyby miał z innego roku niż jest auto
. Wnioski nasuwają się same.
Z racji obaw o przestronność wnętrza powiem tak, cayman po stronie kierowcy miał mało miejsca na nogi, a fotel był już maksymalnie odunięty do tyłu. Pasażer ma sporo miejsca na nogi z racji braku pedałów. Niestety silnik umieszczony centralnie zabiera sporo przestrzeni z kabiny. Muszę także zaznaczyć, iż jestem zdecydowanie niższy od ciebie, więc raczej o komfortowej pozycji za kółkiem przy 185cm na płycie 986 będzie ciężko.