Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 92 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 17:06 

najlepiej usunąc temat, pousuwać też posty nieklubowiczów i będzie extra :D

wymiana zdań trzyma się takiego poziomu, że nie nadaje się nawet do moderowania.

A ja jeszcze raz przypominam o mojej prośbosugestii, aby dodać opcję: Model świni, pod opcją skąd. Skoro takie zmiany mogą wpadać z nienacka, to czemu taka prosta i o wiele bardziej użyteczna zmiana nie może wkroczyć natychmiast ? Trzeba czekać do następnego posiedzenia ? Potem będziecie informować kiedy zmiana wejdzie w życie ? Trzeba tą szybką zmianą naprawić klimat jaki tu panuje, a myślę że ta opcja dałaby bardzo dużo, bo podstawy prawidłowej komunikacji, byłyby spełnione. Bynajmniej jak dla mnie. Tzn bardziej dla nowych osób, bo ja wiem ktos ma jakie auto z osób, które znam i wiem do kogo o co zagadać ;)

Myślę, że zarząd wyciągnie wnioski z tego tematu i coś znowu pozmienia, aby każdemu było lepiej, bo dobrze nigdy nikomu nie będzie ;p ;)

Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 18:15 
[admin: usunięto]

Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 19:00 

Pomysł Drwala bardzo dobry, wykonianie bardzo proste - nic nie stoi na przeszkodzie, aby w opcji skąd napisać skąd się jest i jaki ma się model Porsche - np Łódź 924, albo Łódź Plakat.

Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 20:53 

Bluebird napisał(a):
albo Łódź Plakat

Dobre :lol:

Plakatu nie mam, mam za to tapetę na pulpicie. Tylko teraz się tak zastanawiam czy jestem mile widziany na forum? :D :D :D

Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 22:52 

Powiem wam tylko tyle... przykro się to wszystko czyta miłośnicy jednej marki Kłócący się na forum które razem stworzyli, o obrazki i podpisy szkoda tego bo było tu kiedyś zupełnie inaczej zastanówcie się wszyscy :cry:
Ps. Te cienie nie wyglądają ładnie a zarząd klubu powinien również dbać o wizerunek na forum :x

------------------------------
Dalej szukam 911

Tytuł:
PostNapisane: 9.03.2011, 22:59 

tobj napisał(a):
Powiem wam tylko tyle... przykro się to wszystko czyta miłośnicy jednej marki Kłócący się na forum które razem stworzyli, o obrazki i podpisy szkoda tego bo było tu kiedyś zupełnie inaczej zastanówcie się wszyscy :cry:

popieram
i dnośnie avatara ja po 2 latach dopiero sobie go "zrobiłem" :D
i w sumie tych 5 stron nie czytałem hehehe

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 1:50 

pewien (calkiem madry) Pan Zuckerberg swego czasu duzo eksperymentowal ze strona glowna takiego portaliku facebook (moze slyszeliscie?)...

za kazdym razem wraz ze zmianami tworzyly sie grupy typu 'i dislike new facebook homepage'. poniewaz (dla jak najwiekszej optymalizacji) swego czasu te strony glowne powstawaly dosc czesto, powstala grupa 'i automatically dislike every new facebook homepage'...

strasznie mi sie ta sytuacja kojarzy z tym casem... moze warto stworzyc sobie taki temat (np. w hydeparku) 'anty-decyzje-zarzadu' gdzie bedziecie sie ciumkac za kazdym razem jak zarzad wymysli jakas nowa zmiane (awatary, podpisy, nowy regulamin czy klasy) ;)

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 1:57 

Cytuj:
1. Wyłączenie avatarów dla osób spoza klubu.
2. Wyłączenie podpisów w postach dla osób spoza klubu.

a dlaczego?
po co?
jaki jest tego cel?

(dziwi mnie że nikt nie spytał jeszcze w tym temacie o to ) :)

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 7:44 

a mnie dziwi, ze nie zauwazyles, ze odpowiedz na Twoje pytanie padlo juz dwukrotnie... zobacz moje posty

Cytuj:
moze warto stworzyc sobie taki temat (np. w hydeparku) 'anty-decyzje-zarzadu' gdzie bedziecie sie ciumkac za kazdym razem jak zarzad wymysli jakas nowa zmiane (awatary, podpisy, nowy regulamin czy klasy) Wink

to co? kto jeszcze? cium cium :twisted: :twisted: :twisted:

ja od cium cium znacznie bardziej wolę brum brum - i na tym sugeruję Wam się skupić, a nie na onanizacji nad decyzjami zarządu o awatarach...

dajcie już spokój temu tematowi - każdy pięciokrotnie wyraził swoje zdanie (naprawdę, nie ma sensu cokolwiek dodawać). jak komuś nie pasują zmiany, to jego wola, jak komuś odpowiada, również... i tyle...

Tytuł: ?
PostNapisane: 10.03.2011, 12:20 

witam,

Igor (Poza Klubem) nie Ty podjąłeś tą decyzję (czy się mylę) więc Twoje wypowidzi to Twoje zdanie.

Ja chciałbym komentarz dotyczący celu tych działań od osób/osoby która tą decyzję podjeła i te zmiany wprowadziła.

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 12:30 
Klubowicz

naprawdę czytales i nie wyczytales? jejku ... :roll: bylo o tym wiele razy.
http://porscheclub.home.pl/forum/viewto ... c&start=63
Zmiany maja na cely wyroznienie graficzne osób NIE będących klubowiczami z uwagi, iż ich wypowiedzi nie powinny być utożsamiane ze stanowiskiem Klubu lub klubowiczów
Zmiany jednoczesnie nie ograniczaja dostepu czy wolnosci slowa ... forum jest tak jak bylo otwarte.

Tytuł:
PostNapisane: 10.03.2011, 17:01 

koniec krzyku ! bo ludzie pousuwają forum z "ulubionych" ! :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 92 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]