Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 21.11.2009, 23:43 

bardzo bezpieczny set up specjalnie na tor, max egt to 920 stopni gdzie w 997 tt na seryjnych sprezarkach dochodzi do 980stopni.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Tytuł:
PostNapisane: 21.11.2009, 23:54 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
Karol,

imponują mi Twoje wypowiedzi, dodane pliki, itd... gratuluję i wierzę że to co robisz, jest super.... :twisted:

Ale, przyjedź w końcu na którąś z imprez i udowodnij moc swoich "poprawek po fabryce".... i umiejętności!!!!

Z całym szacunkiem, ale niebawem Twoje posty zaczną "znikać" z forum, bo póki co za darmo robisz sobie dobrą reklamę nie będąc nawet klubowiczem.

P.S. Admina proszę o zamknięcie tematu!

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:00 

ty a tobie sie wydaje ze ja to robie komercyjnie? to jest moje hobby !
pokazuje to jako ciekawostke uzytkownikom 997 tt do ktorych pewnie nie nalezysz. moze jak widezisz w tytule 997 to poprostu nie czytaj.
jak by co to mozesz popytac o moje czasy w poznaniu w konfiguracji 550ps na ulicznych oponach....
a moze chcesz zobaczyc na forum subaru ktory ostatnio lancerem bylem w ulezu?

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:07 

marcin.m napisał(a):
Karol,

imponują mi Twoje wypowiedzi, dodane pliki, itd... gratuluję i wierzę że to co robisz, jest super.... :twisted:

Ale, przyjedź w końcu na którąś z imprez i udowodnij moc swoich "poprawek po fabryce".... i umiejętności!!!!

Z całym szacunkiem, ale niebawem Twoje posty zaczną "znikać" z forum, bo póki co za darmo robisz sobie dobrą reklamę nie będąc nawet klubowiczem.

P.S. Admina proszę o zamknięcie tematu!

rozumiem ze boli cie to?

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:16 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

absolutnie, nie boli mnie to... wręcz przeciwnie... szczerze mówiąc to mi to "lotto"... ale mam już dość Twoich postów, jaki to Ty nie jesteś "dobry", "profesjonalny", itd...

Porsche A.G. takim ludziom mówi zdecydowane NIE!!!

P.S. Będę zdecydowanym zwolennikiem zamknięcia forum, tylko i wyłącznie dla Klubowiczów!

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:19 

marcin.m napisał(a):
absolutnie, nie boli mnie to... wręcz przeciwnie... szczerze mówiąc to mi to "lotto"... ale mam już dość Twoich postów, jaki to Ty nie jesteś "dobry", "profesjonalny", itd...

P.S. Będę zdecydowanym zwolennikiem zamknięcia forum, tylko i wyłącznie dla Klubowiczów!

to porsche ogranicza wolnosc, demokracje??? interesujace.....
rozumiem ze klub wiaze sie z jakimis oplatami?

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:24 

marcin.m napisał(a):

moze chcialbys zobaczyc zdjecia z wypadu na ktore porsche ag zaprosilo mnie na testy C gt? wklejam ci link z mojego pokazu driftu ktory im zrobilem na terenie fabryki..... i nikt nie powiedzial "NIE" wiec nie wiem skad ty sie wziales!!!???

http://www.youtube.com/watch?v=U2MQWEs-Hfs

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:32 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

dalsza dyskusja nie ma sensu...
Tobie nic nie da się wytłumaczyć... wiem, robisz "profesjonalny" tuning 997 T, i ok (nie autoryzowany), ale dłużej na tym forum nie będziesz mógł reklamować swoich usług i powiem więcej, raczej będziesz miał duże problemy żeby być "jednym z nas"... absolutnie nie piszę tego żeby Cię straszyć, ale takie są standardy w Europie...

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:38 

wklejam ci posta :

997tt/RS

Poza klubem
Wysłany: Pią Lis 13, 2009 14:46 Temat postu:

--------------------------------------------------------------------------------

Matschke napisał:
997tt/RS napisał:
Pawel, nic nie mow
wazne ze koszty byly studenckie a efekt jest jaki jest, nie wspominajac juz o jakosci komponentow porownywalnych z NASA.

czekaj czekaj, niech powie, bo ja tez sie chyba do CIebie niedlugo usmiechne

przykro mi ale nie robie tego komercyjnie, pomagam czasem ludziom z pasja ktorzy maja wielką frajde z wydanych pieniedzy.
Pawel dostal takie ceny ktore ja dostaje wiec mysle ze jest bardzo zadowolony ze wskaznika wydatek/efekt.
jak by co to jest pokazna lista tunerow ktorych mozesz odwiedzic.....
ps.tylko uwazaj bo polowa to oszusci

Powrót do góry

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:39 

marcin.m napisał(a):
dalsza dyskusja nie ma sensu...
Tobie nic nie da się wytłumaczyć... wiem, robisz "profesjonalny" tuning 997 T, i ok (nie autoryzowany), ale dłużej na tym forum nie będziesz mógł reklamować swoich usług i powiem więcej, raczej będziesz miał duże problemy żeby być "jednym z nas"... absolutnie nie piszę tego żeby Cię straszyć, ale takie są standardy w Europie...

myslisz ze bede mial depresje?
jak cie spotkam to bede ci sie smial w twarz....

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:44 
[admin: usunięto]

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:50 

[admin: usunięto] napisał(a):
Tak czytam ta dyskusje i nie rozumiem jednej rzeczy, kolega nie reklamuje i nie podaje adresow firmy, telefonow itp.

Ma zajawke na przerabianie Turbawek na mega extremalne osiagi wiec co jest w tym zle ?? Przeciez Porsche to marka sportowa i jesli ktos z niej wyciska ostatnie soki to chyba nie godzi to zadnym przepisa a wrecz pokazuje ze Porsche to potega w tuningu od innych marek takich jak ferreri i inne ktore 2x wiecej kosztuja a NIE jada! ?

Nie bronie tu nikogo ale dziwne jest to dla mnie ze takie akcje robi sie na forum jesli ktos nie pisze o produkcji mebli i ich ulepszaniu a o danej marce o ktorej dyskutujemy wszyscy i piszemy o kazdym szczegole aut porsche od koloru po gadzety czy w koncu tuning...

Karolu moze zaplac wpisowe aby Club w Lublinie nie zbiednial i moze bedziesz juz mogl pisac co Ci sie podoba :-) - bez urazy dla wszystkich!

:D
co mam ci napisac? polska mentalnosc? slabo sie robi, wrzucajac takie newsy na jakiekolwiek europejskie fora ludzie sie ciesza i to doceniaja proszac czesto o pomoc, ale przeciez ten jegomosc to moze ewentualnie poprosic o pomoc w doborze panewek na 8 szlif ! :lol:

nie ma bata, nikomu nie place i nie bede !

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:55 

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:57 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Karol, Rafał... Panowie popisali sobie co trzeba...

Z całym szacunkiem, ale to nie chodzi o wpisowe (czy składkę)...

Na szczęście teraz bardziej restrykcyjnie podchodzimy do tematu kto może być klubowiczem, a kto nie...

A Ty Karol nie strasz mnie że się będziesz śmiał... bo już nie jeden taki był...

Panowie z całym szacunkiem dla pasji, ale nie lubię bicia piany wirtualnie...nie znamy się, nigdy się nie widzieliśmy, reklama na tym forum... to super biznes.... takich zachowań nie mogę akceptować!!!

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 0:57 

Nie chcę włączać sie do wątku, bo osobiście nie przeszkadza mi że ktoś pisze, nawet traktując forum zarobkowo.
Rażą mnie natomiast chamskie, prostackie, agresywne i obraźliwe odzywki.

Miejscie litośc i skończcie ten niemądry wątek. Dobranoc.

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 1:03 

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 1:07 

marcin.m napisał(a):

Na szczęście teraz bardziej restrykcyjnie podchodzimy do tematu kto może być klubowiczem, a kto nie...

A Ty Karol nie strasz mnie że się będziesz śmiał... bo już nie jeden taki był...

Panowie z całym szacunkiem dla pasji, ale nie lubię bicia piany wirtualnie...nie znamy się, nigdy się nie widzieliśmy, reklama na tym forum... to super biznes.... takich zachowań nie mogę akceptować!!!

jaka reklama, jaki biznes? o czym ty piszesz? reklame to ja mam we wprost ale nie ma to zadnego zwiazku z porsche.
rece mi opadaja......
mam nadzieje ze zalatwisz zeby mnie stad usuneli, bede mial wiecej czasu, to znaczy nie bede go tracil na odpisywanie ci.....

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 1:13 

marcin.m napisał(a):

aha, to moze ja przyjade do lublina i ci sie przedstawie? :lol: :lol: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 1:21 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nie musisz przyjeżdżać do lbn,nie musisz przyjeżdżać nigdzie... ale nie "bij piany" jak nic nie udowodniłeś na naszych imprezach....

Poza tym poco te nerwy??....

Tytuł:
PostNapisane: 22.11.2009, 1:29 

marcin.m napisał(a):
Nie musisz przyjeżdżać do lbn,nie musisz przyjeżdżać nigdzie... ale nie "bij piany" jak nic nie udowodniłeś na naszych imprezach....

Poza tym poco te nerwy??....

czytaj wyzej.
ale ja nikomu nie musze nic udowadniac a w szczegolnosci tobie.....
nerwy?irytuja mnie goscie ktorzy zadaja zeby im cos udowadniac a sami .............
dobra konczymy ta zenade, poczytasz sobie o moich osiagnieciach na 6speed albo renlist jesli znasz angielski :lol: :lol: :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 106 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]