Bardzo ciekawe zestawienie najwyższych kosztów napraw w funtach w stosunku do wyniku niezawodności. Porsche nie dość że spośród tu wymienionych najmniej zawodne to jeszcze najwyższy koszt naprawy jest niższy niż Brytoli z koncernu Tata czy wielkiej niemieckiej trójcy które to z kolei są bardziej zawodne od delikutaśnej Włoszki Alfy, a przynajmniej kiedyś tak było. Najwyraźniej konsolidacja globalnego konsorcjum Stellantis N.V (tak to się obecnie nazywa) podniosła poziom włoskich koncernów w tym co przez lata było jej kulą u nogi, czyli praktyczność, niezawodność, oprogramowanie software, zastosowane technologie.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
fanboy napisał(a):
Przygotowuje na Corelu ciekawą koncepcje loga którą mógłbym zaproponować dla Porsche Club Poland. Czy ktoś jest ciekawy?
@fanboy Porsche Club Poland ma swój oficjalny logotyp, którego raczej nie zamierza / chyba nawet nie może zmienić ale śmiało wrzucaj co tam wymyśliłeś, pooglądamy Pozdrawiam serdecznie Mata
Na chwilę obecną opracowałem coś podobnego. Pierwotnie koń miał być w czerwono-czarnych pasach ale uznałem że nie byłby zbytnio widoczny, także żeby za bardzo nie naćkać poszedłem w uproszczenie.
Wersja kolorowa i czarno-biała:
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Na chwilę obecną opracowałem coś podobnego. Pierwotnie koń miał być w czerwono-czarnych pasach ale uznałem że nie byłby zbytnio widoczny, także żeby za bardzo nie naćkać poszedłem w uproszczenie.
Nr klubowicza: 029
fanboy napisał(a):
Ewentualnie coś podobnego w stylu efektu pociągnięcia pędzla:
No świetnie, ale tu jest polski klub samochodowy, miłośników Porsche. Za przeproszeniem, nie polskie kółko jezdzieckie, ani stowarzyszenie hodowców koni. W dodatku Klub ma zatwierdzony ZNAK, zgodnie z wymogami PCA. Ale, Kolego, pokazuj różne projekty. Czy wykonawstwem też się zajmujesz ?
Ale, Kolego, pokazuj różne projekty. Czy wykonawstwem też się zajmujesz ?
Projektuje wyłącznie w warunkach domowych, innym wykonawstwem się nie zajmuje gdyż nie posiadam żadnych sprzętów drukarskich znanych z agencji reklamowych ani też nie pracuje w tym podobnym miejscu (miałem pewien epizod jako stażysta). To wynika z moich artystycznych zainteresowań z przeszłości, także pod tym względem jestem samoukiem. Natomiast pisze się na wszelkiego rodzaju propozycje projektowania pod gadżety, odzież, itp.