auto niby zrobione piękne cacy a ja na pierwszy rzut oka widzę starego typu lusterko wewnetrzne wstawione z oszczednosci bo manualne a powinno być automatyczne
Ale to chyba Japończyk musiał to lusterko już wsadzić... A na filmie widać, że firma należy chyba do naszego klubowicza Łukasza
nie ważne kto , ważne przez ilu fachowców to przeszło , ok przypuśćmy ze Japończyk , ale ściągało sprzedawało stradale powinni widzieć to , może widzieli nie wspomnieli ogólnie auto było dobite a niby japonia , wlasciciel auta tez ma specjalistyczny warszt tyle ze bmw , potem ta firma detagingowa wiem ze znają się na porsche (klubowicz) a nikt o tym fakcie nie wspomniał nie zrobil , myślę ze znalazł bym tam więcej i to w moment ale nie o to chodzi poprstu odrazu to zauważyłem dlatego ten wpis
Nr klubowicza: 797
simprez napisał(a):
niby wszyscy wiedzą jak to działa, ale i tak to dobry poradnik step by step dla tych w potrzebie
Ja nie wiedziałem, że tak to działa. Nie mniej fajnie, że takie procedury są, i starają się przeciwdziałać osobom przewalającym nowe auta z dobrym premium.
Nr klubowicza: 797
tsubasa napisał(a):
No ostatnio u nas poszedł za ok 60tys więc niedoszacowales dość sporo
Oj zdecydowanie odpłynąłem 😂 Ja pamiętam jak w 2019 za 25k było. A w czasach zdjęcia poniżej po 3-5k… niestety to nie moje. W Kołobrzegu przez pare sezonów z rzędu było niedaleko plaży przy Reymonta. Moje marzenie wtedy. 😃
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Moim zdaniem bardzo fajny elementarz dla posiadaczy 'elektryków', którzy mają zamiar / potrzebę ładować baterię 'na mieście' czy gdzieś w trasie. Sporo podstawowej przydatnej wiedzy nt. przebiegu ładowania baterii, parametrów szybkich ładowarek, wpływu parametrów baterii auta na czas ładowania (napięcie pracy baterii!!!).
A po obejrzeniu całości pozostaje mi nieodparte wrażenie: bez szybkiego zestandaryzowania parametrów baterii w autach dla wszystkich producentów oraz podobnego działania w stosunku do sieci fast-chargerów to cały ten elektromobilny biznes szybko... skończy na dnie Morza Czarnego...
According to the findings of the traffic accident department, an 18-year-old motorist from Tiefenbach had ignored the right of way of a sports car driver traveling in the direction of Eichelberg by turning left from the extended Hambergstraße into Kreisstraße 3517. In the collision between the young man's Mercedes A-Class and the Porsche driven by a 50-year-old man, both drivers and the 60-year-old passenger were seriously injured. In addition, the polluter's two 17- and 18-year-old passengers were slightly injured. A rescue helicopter, an ambulance and two ambulances were used to treat them. The two totally damaged cars were towed.
Mam elektryka i powiem jak się nic nie zmieni to cały system jest skazany na porażkę - ładowanie, zasięg, dostępność stacji, ceny itp. Jak ktoś ma jedno lub dwa auta w garażu i w tym jeden elektryk to będzie zachwalał ale ja wierze że do czasu...