porscheee napisał(a):
nikt nie musi auta katowac non stop ,jestem przekonany ze pozyje dłuzej niz wiekszosc w PL seryjnych z tych lat ,przyznaje ze "grubo" napisałem ale gdy ktos pisze cos bezpodstawienie to nic innego nie pozostaje,zostałem posadzony o to ze pisze bzdury a jestem głeboko przekonany ze wiem co pisze i czego dokonuje ,szybciej mogłbym zarzucic wampirowi gdyby ogłosił ze sprzedaje 944 turbo s 250ps ze tyle nie ma niz on mi ze pisze bzdury w ogłoszeniu....
Dawidzie, tekst byl rzucony generalnie z przymrozeniem oka jesli bys nie zauwazyl. 99% sprzedawcow mowi ze jego auto jest naj, nawet jesli przy okazji mowi jakie ma wady. W koncu to marketing.
1/4 mnie nie bawi jesli chodzi o wyniki, a na torze jak wiadomo, przy naszym poziomie to wiecej zalezy od kierowcy niz od samochodu. Ty wolisz 1/4, ja wole tor, ty wolisz tuningowac auto, ja wole tuningowac siebie, bo to auto w serii ma wystarczajacy potencjal na obecne warunki.
Czy ja kiedykolwiek twardo twierdzilem ze moje auto ma 250km? Albo ze ktos klamie jak mowi ze ma mniej? Tak wyszlo z fabryki, jak ktos pyta ile zostalo to mowie ze nie wiem, nie sprawdzalem. I watpie bym chcial sprawdzac. Dla mnie ma wystarczajaco, a hamownie jak to hamownie - kazda pokazuje co innego.
Sam dobrze wiesz ze wysilone silniki maja mniejsza zywotnosc, a to czy auto pozyje dlugo czy nie zalezy od tego jak sie z nim wlasciciel obchodzi, bo jesli bedzie jezdzil malo, wolno i nie wysilal silnika to wiele aut pozyje dlugo, nawet bliskich wykonczenia.