Eternit napisał(a):
Powtórzę - padły nazwy serwisów, padły orientacyjne ceny - na co więcej liczysz? Że jest jakis święty graal warsztatów, nikomu nie znany, z serca puszczy tylko dla wtajemniczonych?
Sorry za ten ton, ale co merytorycznego, z polskiego podwórka, miało się pojawić, to już się pojawiło. Reszta to jakieś biadolenie i wróżenie z fusów komu kiedy silnik padnie.
Zresztą niezbyt rozumiem co chcesz powiedzieć w tych postach - że mimo że mam sprawne auto, to lepiej już umawiać się na remont, bo "każdego to czeka"? Profilaktycznie to sobie można nie wiem, pompę wody wymienić, a nie robić remont za 40k, bo w iluś tam samochodach coś padło. Jak miałbym tak podchodzić do użytkowania auta, to stało by tylko w serwisie, a ja w kolejce po leki na nerwicę
Mój kolega naprawia swoje auto 997 S u Rykaszewskiego w Kaliszu, z tego co wiem to kwoty są dużo niższe niż podajecie, i terminy krótsze.
Bylem tam z nim jak zostawiał auto, warsztat wyglada profesjonalnie, specjalizuje się w Porsche, na parkingu w kolejce stoi kilka 911.