Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 312 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 1:18 

dgdhb napisał(a):
I jeszcze jedno pytanie jak te auta naprawdę są takie drogie Panamera i Cayenne to dlaczego tyle tych samochodów się sprzedaje w tym kraju rosnące bezrobocie brak stabilizacji finansowej i zawodowej marne pensje ja jestem w zupełnie innej sytuacji niż 85% ludzi to dlaczego nie mogę sobie kupić.

A tacy jak maras,MEKHT czy kimbex aderek itp. to co oni się nie boją że ktoś im gwoździem porysuje albo zaj... reflektor albo szef wyje... ich z roboty a PRZEPRASZAM TO SĄ BIZNESMANI ALE FIRMY W PL UPADAJĄ oni też mogą stracić robote jak te ich firmy zbankrutują, placą ludzią 1600 zł a sami zarabiają 100x tyle tak się nie da, ludzie w PL nie będą robić na takich darmozjadów, będą kraść będą się mścić cieszcie się że w PL nie ma pozwolenia na broń ponieważ wszystkich tych prywaciarzy biznesmanów by a nie powiem co zrobili.KONIEC.

No teraz to już ABW chyba do tablicy ? Dobranoc

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 1:30 

Sądzę, że nadszedł czas pożegnać się z imć dgdhb.
Poznaliśmy się, pogadaliśmy trochę, ale chyba nam wspólnie nie po drodze :roll:
No to (za bohaterem popkultury):
" - Za pomyślność sprawy słusznej!
- ...."

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 1:35 

simprez napisał(a):
- ...."

No to nie dowiecie się czy kupiłem auto.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 1:45 

dgdhb napisał(a):
I jeszcze jedno pytanie jak te auta naprawdę są takie drogie Panamera i Cayenne to dlaczego tyle tych samochodów się sprzedaje w tym kraju rosnące bezrobocie brak stabilizacji finansowej i zawodowej marne pensje ja jestem w zupełnie innej sytuacji niż 85% ludzi to dlaczego nie mogę sobie kupić.

A tacy jak maras,MEKHT czy kimbex aderek itp. to co oni się nie boją że ktoś im gwoździem porysuje albo zaj... reflektor albo szef wyje... ich z roboty a PRZEPRASZAM TO SĄ BIZNESMANI ALE FIRMY W PL UPADAJĄ oni też mogą stracić robote jak te ich firmy zbankrutują, placą ludzią 1600 zł a sami zarabiają 100x tyle tak się nie da, ludzie w PL nie będą robić na takich darmozjadów, będą kraść będą się mścić cieszcie się że w PL nie ma pozwolenia na broń ponieważ wszystkich tych prywaciarzy biznesmanów by a nie powiem co zrobili.KONIEC.

Po tych słowach mam nadzieję, że jednak dostaniesz ten kredyt no i koniecznie na szybę naklejkę "A w garażu mam Toyotę Yaris" :bootyshake:

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 1:49 

dgdhb napisał(a):
simprez napisał(a):
- ...."

Myślisz, że kogoś to jeszcze interesuje :evil:

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 1:57 

W ogóle nie powinienem tu się rejestrować.I nie widzę w tym nic złego aby mieć w garażu 2 auta Toyotę Yaris i Porsche Panamere.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 2:28 

Cytuj:
W ogóle nie powinienem tu się rejestrować

+1 :thumbup:

Cytuj:
I nie widzę w tym nic złego aby mieć w garażu 2 auta Toyotę Yaris i Porsche Panamere.

Też się zgadzam - Problem nie z tym co stoi w garażu, ale jak to się tam znalazło

Cytuj:

Czyżby impulsem do założenia tego wątku była frustracja ????

Tak czy inaczej już czas , już czas ............

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 9:45 

dgdhb napisał(a):
dgdhb napisał(a):
Bukol napisał(a):
Dobre :) Podoba mi sie ten temat, zwlaszcza watek kolesia z pensja ochroniarza i nowym paskiem :) Coz, w PL musi byc wszystko na bogato.

Ach, gdybym ja zarabial tyle co kolega, alez bym poszalal, G65 AMG bym zapodal, a co. Jedyna 1.2M PLN. W kredycie? Co za problem! Opon sie nie kupi, serwis w Norauto zawsze mozna, a klocki to samemu pod garazem sie wymieni. Paliwo od ruskiego TIRowca (tu sie diesel lepiej sprawdzi).

Aha - u mnie w pracy w NL srednie zarobki na nizszych szczeblach zarzadzania to ok. 3.000-3.500€/msc. Auta w garazu: A3, Golfy, Mini, BMW 1 ew 3, Priusy itp. Nikt tu sie nie napina na kredyty na drogie auta, lepiej wydac na wypasione wakacje, hobby (trzeba miec oczywiscie), inwestycje, nieruchomosci itp.

Ale gratuluje pomyslu na ten watek :)

To że u ciebie w pracy się tak super zarabia to jakoś mało mnie interesuję ale dopowiem że bardzo dobrze znam pewną osobę która zarabia ponad 60 tysięcy zł na miesiąc i jeździ autobusem i w ogóle nie ma prawka dasz wiary.

Dam! Sam do pracy jezdze autobusem. Serio. Mam 5 minut i nie oplaca sie auta odpalac, Carrerka nawet by sie nie zagrzala dobrze.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 10:39 

joko napisał(a):
Cytuj:
W ogóle nie powinienem tu się rejestrować

+1 :thumbup:

Cytuj:
I nie widzę w tym nic złego aby mieć w garażu 2 auta Toyotę Yaris i Porsche Panamere.

Też się zgadzam - Problem nie z tym co stoi w garażu, ale jak to się tam znalazło

Cytuj:

Czyżby impulsem do założenia tego wątku była frustracja ????

Tak czy inaczej już czas , już czas ............

Nie ma to najmniejszego znaczenia najważniejsze że będzie w garażu.
Jak się to tam znalazło to chyba jest mało istotne najważniejsze że jest a zadnego impulsu tym bardziej frustracji nie mam ty chyba nie wiesz ile firm bankrutuje ile ludzi traci pracę oraz jakiej wielkości są wyplaty w tym kraju.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 10:41 

Bukol napisał(a):
dgdhb napisał(a):
dgdhb napisał(a):
Bukol napisał(a):
Dobre :) Podoba mi sie ten temat, zwlaszcza watek kolesia z pensja ochroniarza i nowym paskiem :) Coz, w PL musi byc wszystko na bogato.

Ach, gdybym ja zarabial tyle co kolega, alez bym poszalal, G65 AMG bym zapodal, a co. Jedyna 1.2M PLN. W kredycie? Co za problem! Opon sie nie kupi, serwis w Norauto zawsze mozna, a klocki to samemu pod garazem sie wymieni. Paliwo od ruskiego TIRowca (tu sie diesel lepiej sprawdzi).

Aha - u mnie w pracy w NL srednie zarobki na nizszych szczeblach zarzadzania to ok. 3.000-3.500€/msc. Auta w garazu: A3, Golfy, Mini, BMW 1 ew 3, Priusy itp. Nikt tu sie nie napina na kredyty na drogie auta, lepiej wydac na wypasione wakacje, hobby (trzeba miec oczywiscie), inwestycje, nieruchomosci itp.

Ale gratuluje pomyslu na ten watek :)

To że u ciebie w pracy się tak super zarabia to jakoś mało mnie interesuję ale dopowiem że bardzo dobrze znam pewną osobę która zarabia ponad 60 tysięcy zł na miesiąc i jeździ autobusem i w ogóle nie ma prawka dasz wiary.

Dam! Sam do pracy jezdze autobusem. Serio. Mam 5 minut i nie oplaca sie auta odpalac, Carrerka nawet by sie nie zagrzala dobrze.

No i ok.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 11:01 

Nr klubowicza: 288
dgdhb napisał(a):
:crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby: :crybaby:

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 11:06 

dgdhb napisał(a):

Patrząc na godzinę wpisu, można zakładać, iż % + klawiatura to nie jest dobre połączenie. Sugeruje obejrzeć serial House of Cards.
Tam jest w sposób nie wymagający wysiłku umysłowego, jednakże miło przedstawione, co niesie za sobą zbliżona aktywność.
Narka. :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 11:32 

fux napisał(a):
dgdhb napisał(a):

Patrząc na godzinę wpisu, można zakładać, iż % + klawiatura to nie jest dobre połączenie. Sugeruje obejrzeć serial House of Cards.
Tam jest w sposób nie wymagający wysiłku umysłowego, jednakże miło przedstawione, co niesie za sobą zbliżona aktywność.
Narka. :roll:

Mam to gdzieś po prostu kilka osób na forum w tym Tomata mnie zdenerwowało cieszcie się że to tylko tyle a zadnych frustracji nie wylewam ubolewam tylko nad bezrobociem mojego brata i ogólnie marną płacą my wspólnie z żoną czujemy że chwycilismy Boga za nogi i jesteśmy zadowoleni ale jesteśmy też ludzcy na krzywdy innych ludzi i nie jesteśmy znieczulicą,to mnie dobija i przeraża ale cóż zrobić grunt oby jak najszybciej PO i Tusk oddał władzę, a prawdziwej frustracji to wy jeszcze u mnie nie widzieliście.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 11:41 

Koles, wyp.... z ta polityka!!! To nie miejsce na takie dyskusje kto ma odejsc, a kto przyjsc.

OT - fajny z ciebie brat, Ty bierzesz kredyt na Panamere, a brat bezrobotny.

Ale i tak uwazam, ze ten caly watek to sciema. Chyba ktos dostal cegla na marszu w Wwie :)

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 11:56 

Bukol napisał(a):
Koles, wyp.... z ta polityka!!! To nie miejsce na takie dyskusje kto ma odejsc, a kto przyjsc.

OT - fajny z ciebie brat, Ty bierzesz kredyt na Panamere, a brat bezrobotny.

Ale i tak uwazam, ze ten caly watek to sciema. Chyba ktos dostal cegla na marszu w Wwie :)

Nie mam zamiaru z tobą dyskutować.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 12:03 
Klubowicz

Panowie, proponuję zakończyć ten zacny wątek, nic z tego nie wynika.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 12:09 

Panowie jeszcze mam pytanie techniczne moze trochę śmieszne ale nie chcę sie pytać w salonie ponieważ wyjdę wiecie na kogo jak juz będzie samochód stał do odbioru to czy w będzie zatankowany czy będę musiał przynieść karnister z benzyną, a jak będzie zatankowany to po brzegi czy tylko aby mógł dojechać do najblizszej stacji benzynowej, pytam poważnie ponieważ juz nie pamiętam jak odbierałem Yarisa z salonu było to tak dawno czy teraz się coś zmieniło w tej kwestii.Pytam serio.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 12:23 

Wystarczy paliwa do najbliższej, a może dalszej stacji.
Reszta EOT.

P.S. Proponuję wątek poczyścić i zamknąć.

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 12:24 

Nr klubowicza: 288
Normalnie to trzeba przynieść swoją benzynę -nieraz wlewa obsługa salonu ,ale zdarza się ,że trzeba wlać samemu -weź też na wszelki wypadek lejek /średnica max 30 mm/

Tytuł:
PostNapisane: 17.11.2013, 13:13 

Nie no myśle że Porsche będzie zatankowane choćby aby dojechać do najbliższej stacji po za tym jakis przebieg musi mieć ok 10-50 km przejechane wiec ale pewnie będę miał karnister w Yarisie zapasowy z benzyną tak na wszelki wypadek.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 312 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]